Temerin
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/Vesna Bilić

Bizarno! Gregor N. (36) iz Temerina uhapšen je zbog sumnje da je sekirom ubio svog oca M. N. (76) u njihovom dvorištu na katolički Božićnog! Meštani tvrde da ga je Gregor ubio jer je ovaj želeo njihovu kuću da prepiše svom 40 godina mlađem dečku!

Stravičan zločin dogodio se u utorak ujutru u dvorištu porodične kuće u Ulici Radnoti Mikloša u Temerinu, na katolički Božić, koji je porodica navodno proslavljala.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa oca i sina.

- Gregor se često svađao s ocem. Tako je bilo i u utorak. Bio je agresivan i vikao je na M. N., a on je pokušavao da ga smiri. Onda mu je odjednom pao mrak na oči i dohvatio je sekiru i u dvorištu sečivom nekoliko puta udario oca. Scena je bila užasna. Krv je lila na sve strane, a on je samo stajao i ćutke gledao u očevo telo na zemlji. Komšije su čule zapomaganje Mišike i pozvale hitne službe - opisuje poznanik porodice iz Temerina za Alo!. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog starca.

Gregor N. uhapšen je na licu mesta i na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećeno najmanje 10 godina, a najviše doživotni zatvor.

Preživeo bombardovanje, ali ne i sina

Jedan od poznanika ispričao je za beogradske medije da je pokojni M. N. samo pukom srećom pre više od 20 godina preživeo stravičan napad. Naime, on je radio kao čuvar u kućici u rafineriji nafte Novi Sad u vreme NATO bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine.

- U prvom bombardovanju rafinerije koja je tada potpuno razorena on je bio u čuvarskoj kućici i od jačine detonacija sa celom kućicom je odleteo u vazduh najmanje pet metara u visinu. Na sreću, prošao je samo s lakšim povredama - rekao je meštanin za medije, dodavši da je preživeo bombe, ali ne i sina.

 

Telo Mišike odvezeno je na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrtonosnih povreda. Meštani tvrde da je pokojni M. N. imao gej vezu sa mladim dečkom iz Temerina.

- Sukob je nastao između Gregora i oca kada je sin saznao da njegov tata planira kuću da prepiše svom 40 godina mlađem dečku. Taj mladić je takođe iz Temerina i nema ni punih trideset godina. O tome priča ceo Temerin i to više nije nikakva tajna - kaže jedan od meštana za Alo!, i dodaje stravične detalje:

- Nedavno je u mestu pukla bruka, kada je kružio porno-snimak na kojem se vidi taj mladić kako oralno zadovoljava navodno M. N. Kada se proširio snimak, taj mladić je morao da pobegne iz Temerina na neko vreme jer ga je bilo sramota. O tome je brujao ceo Temerin - kaže jedan od meštana.

Međutim, meštani ovog vojvođanskog mesta u kom se desio masakr kažu da je osumnjičeni Gregor poznat kao problematična osoba.

- Otac i sin su odavno u teškim odnosima, iako je deka godinama pokušavao da mu pomogne, ali u tome nije uspeo. M. N. je inače bio dobar i pošten čovek, za svoje godine veoma vitalan. Odgajio je četvoro svoje dece - rekao je komšija porodice.

MUP se oglasio juče i potvrdio navode o ubistvu. Dodali su i da je osumnjičeni zadržan u pritvoru do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Utvrđuju se okolnosti tragedije.

(V. B. - E. H. )

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading