BRUTALNO UBIJENI U KAFANSKIM TUČAMA ZBOG  SITNICA Jedan od nastradalih stradao jer je naručio pesmu "Nedelja"
Foto: Alo/Foto: Instagram printscreen

Četvorica muškaraca, od kojih je najmlađi imao samo 20 godina, a najstariji 47, ubijeni su u kafanskim tučama.

Da stvar bude još tragičnija, većina njih je stradala zbog bezazlenih razloga. Jedan od napadača se čak ni ne seća zašto je žrtvu nasmrt pretukao, niti je žrtvu poznavao.

BRUTALNO UBIJENI U KAFANSKIM TUČAMA ZBOG  SITNICA Jedan od nastradalih stradao jer je naručio pesmu

Facebook

 

 

Vuk V. (20) prebijen je 29. januara u jednom restoranu na Novom Beogradu, tokom proslave rođendana, kada je došlo do tuče. Mladić je pretučen prvo ispred toaleta, a onda i u samom toaletu, da bi nisilnici nastavili da ga tuku i kada je izašao iz restorana gde ga je jedan od mladića udarao stolicom po glavi. Sa teškom povredom glave mladić je pao u komu i nažalost i pored napora lekara preminuo 12. februara. Predrag R. (21) koji je osumnjičen za brutalno prebijanje sam se predao policiji i ispričao da se ne seća zbog čega su se tukli i da on uopšte nije ni poznavao Vuka.

BRUTALNO UBIJENI U KAFANSKIM TUČAMA ZBOG  SITNICA Jedan od nastradalih stradao jer je naručio pesmu

 

 

 

Ervin Ćelahemtović (35) preminuo je na licu mesta 21. maja kada ga je u jednom kafiću u Priboju krvnički prebio policajac Igor A. koji nije bio na dužnosti.

Igor je nesrećnog mladića udario pesicom i kada je ovaj posrnuo na šank udario ga tako da ga je na mestu ubio. Posle zločina Igor je pobegao, a ubrzo je napustio Srbiju, u čemu su mu pomogli otac, devojka i rođak. Nasilnik je uhapšen u Trebinju i izručen u Srbiju i trenutno se nalazi u pritvoru u Okružnom zatvoru u Ućicu, dok su njegovi pomagači u međuvremenu pušteni da se brane sa slobode.

boris dražić

Društvene mreže

 

 

Veterinar Boris Dražić (44) pretučen je 22. jula oko dva sata posle ponoći ispred jednog kafića u Bogatiću. D. D. (20), S. B. (22) i Đ. L. (18) tada su fizički napali Borisovog prijatelja D. M. (28), a Boris je prišao u nameri da pomogne prijatelju i razdvojii ih, ali je odmah silovito udaren u glavu, a zatim je pao i na trotoar. Dok je bespomoćan ležao, jedan od nasilnika ga je šutirao u glavu. Tuču su prekinuli policajci koji su slučajno naišli i domah uhapsili dvojicu mladića, dok je treći uhapšen posle kraćeg bekstva. 

Boris je sa teškim povredama u komi transprotvan u Klinički centar u Beogradu, gde je nažalost četiri dana kasnije preminuo. Više javno tužilaštvo u Šapcu tereti B. S. (22) iz Prokuplja i L .Đ. (18) iz Bogatića kao saizvršioce teškog ubistva i D. D. (20) iz Bogatića za nasilničko ponašanje.

Dušan A.

Društvene mreže

 

 

Dušan Antonijević (47)  pretučen je nasmrt 28. avgusta u restoranu "Panorama" u kod Mladenovca. Njega su napala šestorica muškaraca jer je pokušavao da naruči pesmu "nedelja",. Koban je bio udarac flašom u glavu od kog je preminuo sat vremena kasnije. Do tuče je došlo zbog svađe oko muzike, kada je Dušan hteo da naruči pesmu, a bahati nasilnici nasrnuli na njega udarajući ga rukama i nogama, da bi ga na kraju jedan udario flašom u glavu. 

Zbog ubistva Antonijevića uhapšeni su Marko S. (28), Danijel S. (31), Bojan P. (38), Marko P. (34), J. M. (40) i Saša S. (33). Njih tužilaštvo tereti za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading