Zoran Marjanović
Foto: Privatna arhiva/Alo.rs/Dejan Briza

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović u Borči pušten je na osnovu odluke Apelacionog suda na presudu od 40 godina zatvora čeka na slobodi.

Marjanović je poslednjih godina u emotivnoj vezi sa Zoricom Mitrović koja je otkrila kome duguju zahvalnost što je Zoran na slobodi, podseća Republika.

- Ali, da pustimo moj rođendan, želim prvo da se zahvalim Apelacionom sudu i veću koje je odlučivalo, da pozdravim njihov profesionalizam. Hvala im pre svega u ime Zoranove ćerke, koja mnogo pati bez njega. Želim i da se do neba zahvalim i velikim ljudima i još većim ženama koje rade u Centralnom zatvoru. Oni su Zorana čuvali, nažalost bila sam čest posetilac, i uverila sam se u njihovu profesionalnost. Njih ne interesuje ime i prezimi, ko je za šta i da li je uopšte odgovoran, oni su korektni  - rekla je Zorica. 

Ona je tada rekla da takođe duguje i veliku zahvalnost advokatskom timu koji brani Zorana Marjanovića. 

- Advokat Nikola Dumnić je veliki čovek i hvala mu na svemu. Hvala svima koji su na strani istine i pravde - rekla je Zorica juče dok smo čekali da Zoran Marjanović izađe iz Centralnog zatvora.

Ipak, više od Zoke, Zoranov izlasku obradovala se čerka Jana Marjanović, tvrdi drugi sagovornik.

- Ona se bukvalno ne odvaja od Zorana. Kada ga je videla, to je bilo skakanje do plafona. Pa, dok on spava samo joj je tata u ustima. Non stop zapitkuje: Da li je tata jeo? Da li je dobro? Da li mu treba nešto? Niko srećniji od nje - rekao je sagovornik. 

Prema njegoovim rečima tačno je da je Zoran sa svojom porodicom odlučio da proda kuću, ali ta suma, koja se navodi, nije ni blizu istine. 

Presuda Zoranu Marjanoviću kojom je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge pevačice Jelene Krsmanović, ukinuta je, prenosi Blic.

Kako je saopštio Apelacioni sud, suđenje se vraća na početak!

Odlukom Apelacionog suda 3. oktobra Zoranu Marjanoviću je ukinut pritvor i on je pušten na slobodu.

Zoran Marjanović je prvostepenom presudom osuđen 22. jula prošle godine na 40 godina robije odlukom Višeg suda u Beogradu. Od tada se nalazio u pritvoru, gde je čekao odluku Apelacionog suda, koja ni posle godinu i tri meseca od prvostepene presude nije doneta.

Veće Apelacionog suda je održalo niz sednice od 12. juna ove godine, nakon čega se povuklo u nejavni deo, gde će razmotriti da li ima osnova za potvrđivanje ili ukidanje presude.

Podsetimo, saga oko slučaja Marjanović traje već godinama, od kako je Jelena Marjanović ubijena 2. aprila 2016. godine u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči sa devet udaraca tupim predmetom u glavu.

Marjanović je 3. oktobra izašao iz pritvora, a njega je dočekala devojka Zorica Mitrović.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading