Niška banja
Foto: Printscreen/RINA

Uhapšen je i njegov otac V. M. (54), koji se tereti da je izvršio krivična dela pomaganje i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, navode iz MUP Srbije.

Sumnja se da je A. M. sinoć, ispred svoje kuće, nakon rasprave, iz puške u nelegalnom posedu pucao u stomak mladiću (19) i naneo mu teške telesne povrede opasne po život, nakon čega je pobegao.

Ranjeni mladić zbrinut je u Opštoj bolnici u Smederevskoj Palanci.

Intenzivnim operativnim radom, policijski službenici su ubrzo uhapsili V. M. zbog sumnje da je pomogao sinu da pobegne, tako što ga je odvezao do Beograda i pronašli pušku, koju je pokušao da sakrije.

Zatim je uhapšen i A. M., koji se skrivao u jednom stanu u Beogradu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu.

Kako smo nezvanično saznali osumnjičeni i žrtva su se svađali oko devojke, a i sinoć su došli u sukob oko istog razloga.

 Posle pokušaja ubistva osumnjičeni je pozvao oca. Ispričao mu je navodno, šta se dogodilo i otac mu je rekao da ga čeka na određenom mestu, što je osumnjičen i i uradio. Kako se dalje sumnja  V. M., otac osumnjičenog je kolima pokupio sina  pa ga je prevezao u Beograd a predhodno je osumnjičeni mladič pozvao druga i zamolio da kod njega ostane par dana.

  Međutim policija ga je ubrzo pronašlča pa uhapsila.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading