PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA DILERA Hteo da proda preko 10 kilograma marihuane
Više javno tužilaštvo u Beogradu

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni je više puta osuđivan za različita krivična dela i nalazi se u pritvoru, koji mu je poslednji put produžen rešenjem Apelacionog suda u Beogradu u trajanju do 3. februara 2024. godine.

Sumnja se da je Marko J. 30. avgusta ove godine oko podne upravljajući svojim vozilom „Škoda” SuperB“ u kome se na mestu suvozača nalazio 42-godišnji muškarac (protiv koga je krivični postupak obustavljen), u gepeku držao dve putne torbe u kojima su se nalazili pvc paketi sa navedenom opojnom drogom, kao i kotur streč folije, 2 noža sa sečivom dužine 10 cm, jedna mačeta, a u pregradi vozačevih vrata i jedan kuhinjski nož.

Kada su policijski službenici pokušali da zaustave njegovo vozilo na raskrsnici ulica Višnjička i Mirjevski bulevar, okrivljeni je odbio da se zaustavi, udarivši tom prilikom u službeno vozilo MUP-a, pa je nastavio da se kreće Višnjičkom ulicom, a potom skrenuo u ulicu Rospi Ćuprija, zaustavio vozilo, gde su obojica izašla iz vozila i trčećim korakom se udaljili.

Policijski službenici su sustigli 42-godišnjeg muškarca, a su pregledom vozila pronašli su opojnu drogu, dok je pored vozačevih vrata, na kolovozu pronađena torbica crne boje sa dokumentima na ime okrivljenog Marka J, novčanikom i mobilnim telefonom.

Tokom istrage, nakon sprovedenih dokaznih radnji utvrđeno je da nema dokaza za optuženje 42-godišnjeg muškarca, zbog čega je u odnosu na njega doneta naredba o obustavi istrage 23. novembra 2023. godine.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading