policija
Foto: Printscreen/RINA

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je zabeležila M. A. a na kojem je snimljen muškarac koji joj je navodno upao u stan u pola noći s namerom da joj uzme broj telefona.

Naime, 30. novembra 2023. godine u 3.15 časova, policijski službenici PS Zemun su obavešteni od strane građanke M.A. da je neko pokušao da joj provali u stan, te da je u hodniku svoje zgrade zatekla NN muško lice koje joj je tražio broj telefona i zamolio je da mu pozove taksi. Kako je tvrdila, u pitanju je osoba koju zna iz viđenja.

Ona je rekla da je taj muškarac pokušao ranije da stupi u kontakt sa njom što je ona odbila i da je najverovatnije u pitanju lice koje ima psihičke probleme.

Policijski službenici su, po nalogu dežurnog tužioca, a prema opisu koji je dala oštećena, započeli preduzimanje radnji iz svoje nadležnosti u cilju otkrivanja identiteta navedenog NN lica i utvrdili da se radi o D.M. (43) iz Smedereva.

 

On je 1. decembra zatečen u ulici Prvomajskoj u Zemunu u stanju apstinencijske krize, nakon čega je kolima hitne pomoći prevezen u Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti u Beogradu, u ulici Teodora Drajzera i smešten u navedenu ustanovu.

 

Na osnovu mišljenja lekara u navedenoj ustanovi i po dostavljanju izveštaja Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će preduzeti dokazne radnje prema D.M.

M. A. je snimak objavila na društvenim mrežama. U opisu snimka se navodi da se prošle godine muškarac iz Smedereva doselio na Altinu i da je tada počeo da presreće devojke na ulici.

- Mene je konkretno više puta zaustavio i tražio mi broj telefona. Raspitivao se kod komšija i u prodavnici u kraju gde živim i došao mi je na stan da se upozna. Rekla sam mu da nisam zainteresovana više puta i neko vreme me nije dirao - piše u objavi.

Međutim, kako tvrdi, priče po komšiluku su glasile da to radi i drugim devojkama i ženama i da targetira ženske osobe koje žive same i obija stanove.

"Nađena mu je i oprema za obijanje od strane par komšija koje su ga pratile jer je nekolicina stanova obijena, ali ništa nije moglo da se dokaže", piše u objavi. Tada je ona, kako piše, otišla do hotela u kojem živi sa majkom i koja je tamo bila zaposlena, kako bi zamolila vlasnike da mu skrenu pažnju da me ostavi na miru.

- Oni su pozvali njegovu majku koja mi je rekla da se on samo udvara! Ništa nisam prijavila - piše u objavi.

Kako se dalje navodi, 30. novembra u tri ujutru su je psi probudili jer su čuli da se nešto dešava kod vrata.

- Kada sam ušla u hodnik vrata su bila otvorena. Bio je mrak, on je stajao jednom nogom u mom hodniku i tada je pokucao i rekao mi da mu je stan izgoreo i da mu zovem taksi. Bio je mrak i zgradi i u prvi mah sam pomislila da je zaista neko od komšija i krenula po telefon. Kada sam upalila svetlo i videla da je on, shvatila sam onako bunovna da su vrata otvorena i da je on u pitanju - objašnjava devojka.

Kako tvrdi, zvala je policiju, oni su došli, sastavili zapisnik i otišli.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading