Milena Radulović
Foto: Printscreen/YouTube/K1 Televizija

Radulović je gostujući u emisiji Uranak na televiziji K1 izjavila da ova priča dugo traje, kao i da se nada da će posle tri ročišta, na kojima je odgovarala na pitanja odbrane i optuženog, biti kraj.

- Četiri devojke su svedočile pre mene i on to svoje pravo nije koristio, ali imala sam osećaj da će želeti da ga iskoristi u mom slučaju i to je uradio. Iskreno se nadam da ću sada konačno imati pravo da budem devojka i glumica, da više neću morati da pričam o tome. Volela bih malo nekih bezazlenijih tema - kazala je ona.

Milena je istakla da joj je svako ročište bilo mučno, ali da je poslednje najteže podnela zbog načina na koji su joj pitanja postavljali optuženi Aleksić i njegov advokat.

Milena Radulović

YouTube/K1 Televizija

 

- Mnogo je bilo mučno. Pre prvog ročišta sedam dana mi nije dobro, veče pred su mi izašli pečati po ruci. Nekako sam to prvo ročište dobro podnela. Imala sam utisak, da ipak to što boli-boli, da to od čega se plače, plakaće se uvek nevezano za bilo koji ishod, ali sam imala osećaj da u sadašnjem trenutku ja imam snage za to i da su oni (Mika Aleksić i njegova supruga), deo prošlosti - rekla je glumica.

Na drugom ročištu kako je objasnila je bila mnogo bolje, ali ipak dan pred suđenje nije mogla da jede i tresla se ceo dan.

- Treći put sam zaključila, da bez obzira na to koliko stičeš neko iskustvo u ročištima i koliko god da ti je jasno šta te čeka, ništa se ne promeni. Pozvao me je jedan od mojih advokata i rekao mi, Ajde, Milena sad si već veteran, šta je to za tebe  - rekla je ona i dodala da koliko god sebe da zavaravaš, nikada ne može da bude lako.

Na pitanje voditeljke Jovane Joksimović, da li se sada nakon završenog trećeg ročišta oseća spokojno, Milena je kazala da se oseća ponovo kao pre tri godine kada je uradila sve što je bilo do nje, kao i da je to smirilo i dalo joj spokoj, sreću i radost.

Suđenje Miki Aleksiću

E-stock/Časlav Vukojičić

 

Objasnila je i da ona svoj pakao proživljava od 2013. godine, a ne poslednje tri godine otkako je izašla u javnost.

Podsetila je i da je Aleksić odbranu iznosio na pet ili šest pretresa, što je skoro godinu dana.

- Nije meni suđenje samo danas kada je moje, već i kada idu devojke druge da svedoče, koje imaju svoj utisak, koje su mlađe, koje su teško to podnele. Ja sam tu sa njima, njene suze su moje suze, njen stres, osećaj pravde, ona je u poziciji da stoji i brani svoju istinu, dok on ima pravo da sedi i gleda sve to. Ti to osetiš svaki put, ne samo kad ti stojiš u centru sudnice. Inače, kako su mi objasnili stoji se zbog poštovanja suda. Hiljadu snova, košmara konstantnih - objasnila je Radulović.

Radulović je na pitanje čega se danas plaši rekla da se više ničega ne plaši, nakon što joj je Aleksić postavljao pitanja, dok je sve vreme vikao i bio agresivan.

- Kada mi se posle toliko godina obratio tim tonom koje pamtim iz detinjstva. Upravo tim tonom o kom govorim sve vreme i govorila sam na sudu. Tonom koji je kada smo bili mali ulivao jedno strahopoštovanje, strah, vrhunski autoritet, ton kog smo se mi kao mali plašili i baš smo se nadali da će to što pre da prođe, on je mene tim tonom ispitivao i nisam imala strah. Osetila sam se kao da sam na času, kada sam bila mala, ali me nije uzdrmao i povredio - istakla je glumica.

Milena Radulović

Foto: Alo.rs

 

Ona je kazala da je njeni roditelji isprate na suđenje, ali ne sede u sudnici i dodala da je podrška porodice najvažnija i da je luksuz imati porodicu kakvu ona ima.

- Sa mnom su moji prijatelji, kolege Milan Marić, Andrija Milošević, Sandra Tomić, juče je došla Seka Sabljić, to je onako dirljivo, Vaja Dujović, Mia Bjelogrlić, Mina Obradović i Ognjen moj koji je tu stalno. Potrebno mi je njegovo prisustvo. Lakše je da je on tu. Onda kad god dođemo kući, mnogo mi je lakše što je bio, čuo, osetio, nego da moram da mu prepričavam, a to je neprepričljivo - kazala je Radulović i dodala da je nakon svoje priče, dobila na stotine poruka drugih žena, ali muškaraca koji su doživeli istu ili sličnu situaciju.

BONUS VIDEO

@dosije.192 ŠLEPER SLETEO SA PUTA Nesreća kod Bijelog polja, zaustavljen saobraćaj #dosije192 #bijelopolje #nesreca #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading