Milenko L.
Foto: Alo/Društvene mreže

Kako smo ranije naveli, napad se dogodio početkom oktobra, a nesrećni čovek je usled zadobijenih povreda preminuo 20 dana kasnije. Inače, osumnjičeni G. J. (43), i njegova dva sina D. J. (26) i S. J. (18), uhapšeni su i terete se za krivično delo nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom, piše Kurir.

- Mog nedužnog oca su mučki ubili! Otac i dva sina, koji su veliki problem u celom selu i svi znaju kakvi su to ljudi. Pa, oni su "teški problem" i svi ih se u kraju plaše - kaže potresnim glasom Daliborka Miljanović i dodaje:

- To su ljudi koji imaju pse koje spremaju za borbe. Svi u ulici ih se plaše, jer ih puštaju bez povoca da rade šta hoće, pa mala dece ne smeju sama ni da prolaze svojom ulicom. Oni su hodajući problem mesta i to svi znaju.

Kako nam je dalje objasnila neutešna ćerka, do kobne tuče je došlo nakon što je njen otac kobnog dana prolazio pored objekta u centru sela iz kog su izašli osumnjičeni.

- Moj otac je tu stajao, šetao je prethodno, kada su ga otac i dva nasilna sina napali. Naime, uhapšeni D. J., stariji sin onog čoveka, ga je i ranije napadao i tukao, ali tada ga je spasio naš kum. I tada je slučaj prijavljen nadležnima - kaže Daliborka i dodaje da ovaj drugi napad, nažalost, njen tata nije preživeo.

- On je nakon prebijanja bio smešten u bolnicu, prebačen je u Beograd. Obdukcija je pokazala da mu je tokom tuče slomljen vrat, ali i da ima nekoliko povreda na glavi. Ne znamo da li su ga tukli samo rukama, ili su imali i neki drugi predmet - očajna je ćerka.

Kako je dalje navela naša sagovornica, Milenko je sahranjen 30. oktobra.

- Sahranili smo ga na Lučindan, 30. oktobra. Jako nam je teško povodom celokupne situacije - navela je ona i dodala:

- Milenka su svi poznavali kao divnog čoveka, koji nikome nije naudio, to je čovek koji nikad nije pravio probleme. Živeo je sam, ranije je radio, ali nakon što je pao sa krova i slomio ruku prestao je da radi posao keramičara i mi smo mu svi kao porodica voljno pomagali.

Prema ćerkinim tvrdnjama, njima nije poznat konkretan motiv za ovaj napad.

- Ranije ga je dirao i napao taj mladić, ali ni tada nismo znali koji je bio problem. Ali, verujte, ta porodica je ozbiljan problem u celom mestu i svi ih se plaše - rekla je ona.

Porodica uhapšenih tvrd

Sam je pao niz stepenice!

Žena koja se predstavila kao član porodice osumnjičenih za ovo krivično delo, javila se juče redakciji Kurira i navela "da nije tačno da se desila tuča kobnog dana."

- Taj Milenko je sam pao niz stepenice i tako je zadobio povrede. Niko ga od naših nije tukao - rekla je ženska osoba i dodala:

- Celu ovu priču namešta Milenkova ćerka i zato su oni u pritvoru sada, zbog nečeg što nisu uradili.

Podsetimo, policija je jutros saopštila da je troje osumnjičenih uhapšeno i da im je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading