ubistvo
Foto: Printscreen

Do stravičnog nasilja u porodici došlo je u porodičnoj kući u Ulici Crni Marko u Vlasotincu gde su otac i sin živeli sami. Kako kaže, Slavoljub ova supruga se od nasilnog sina sklonila u starački dom pa su njih dvojica u kući ostali sami.

- Slavoljub je bio veliki gospodin, vrhunski muzičar ali je imao muku sa sinom. Predrag je imao tumor na mozgu pa je cela mahala skupljala novac za njegovu operaciju. Kad je operisan počeo je da maltretira roditelje. Oca je tukao non stop, stalno su mu bile modre oči od batina a sad ga je dokrajičio - jame Biljana Ilić, komšinica ove porodice, prenosi Telegraf rs.

Dodaje da je Predrag često bio u zatvoru zbog nasilja.

- Svakog je vređao, ne samo oca i majku, odbacivao je ženama kako je on veliki švaler. To može da vam potvrdi cela mahala, zlo jedno od čoveka. Roditelji su se borili za njega ali je majka morala da pobegne iz kuće. Da je ona bila tu, verujem da bi i nju ubio - zaključila je Biljana.

ubistvo

undefined

 

 

Jasmina Stojiljković, čija je kuća u neposredno blizini mesta zločina kaže da su izašli na ulicu kada su videli policiju i Hitnu pomoć.

- Znali smo da je Slavoljub napao sin jer je to stalno radio. Međutim, u tom trenutku nismo znali da je mrtav. Tek kada smo videli pogrebno vozilo, shvatili smo da je sa njim gotovo. Strašno je to, pogotovo što je Predrag tog jutra izašao iz zatvora a uveče je ubio oca. Mnogo smo se svi potresli, ne znam kako je usmrtio oca, svašta se priča, da je pretučen pa i zaklan - navela je Jasmina.

Slavoljub je sahranjen danas na vlasotinačkom groblju.

 

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading