Dragoslav Kosmajac kuća ćerke
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

 

Kako saznajemo, D. K. je priznao krivična dela, a kao motiv naveo je osvetu prema pokojnom Kosmajcu, jer je, kako uhapšeni tvrdi, prodao mnogo droge na Zvezdari.

- D.K. tvrdi i da zna da je Kosmajac odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, kao i da je Kosmajac odgovoran za ubistvo njegovog kuma  koje se dogodilo 1995. godine - navodi izvor  iz Tužilaštva.

Dragoslav Kosmajac

Alo

 

 

Da posetimo, D.K. je 7. novembra oko 20.50 sati bacio jednu ručnu bombu u dvorište porodične kuće Lazara Kosmajca, sina pokojnog Dragoslava Kosmajca, koja nije eksplodirala.

- D. K. je 8. novembra oko 23.50 časova na istu porodičnu kuću bacio ručnu bombu koja je eksplodirala, a onda je 15. novembra 23.44 časova časova bacio ručnu bombu na porodičnu kuću Milice Kosmajac, inače ćerke Dragoslava Kosmajca, koja se nije aktivirala. S njim je sve vreme bila i njegova supruga - potvrdili su  u Tužilaštvu.

Uhapšeni par će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

 

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading