grocka pucnjava
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Podsetimo, nepoznati napadač tog dana izrešetao je Ivana Asodija sa šest hitaca u predelu stomaka. Ivan je nakon toga prevezen u Urgentni centar i tada je bio na reanimaciji i u teškom stanju.

Inače, uviđaj je vodilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, a do sada su prikupljeni brojni dokazi kako bi se rasvetlila ova pucnjava. Za napadačem se i dalje intezivno traga.

Pa da podsetimo, ime preminulog pominje se u slučaju ubistva u porti crkve u Vraniću 2015. kada je ubijen Saša Joksić (39). Joksić je ubijen tokom letnjeg vašara u Vraniću, u trenutku kada je dvojicu pijanih mladića opomenuo da ne uriniraju u dvorištu crkve.

- Marko Petrović i sada pokojni Ivan Asodi nasrnuli su na nesrećnog Joksića,a tokom rvanja jedan od njih je izvukao nož i direktno u srce ubo žrtvu, koja je od zadobijenih povreda preminuo - podseća izvor i dodaje da se ovom dvojcu sudilo za ubistvo, ali se na kraju od rpeminulog odustalo 2020. godine.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading