saobraćajka
Foto: Alo/foto privatna firma

Z. M. (22) iz Kovina vozila je BMW beogradskih registraskih oznaka kada je sa svojom prijateljicom (22) u subotu uveče sletela sa puta i survala se niz stepenice u Smederevu.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu, oko 23.30 sati, u Šalinačkoj ulici u Smederevu, a samo pukom srećom niko nije nastradao. Brzinomer je zakucao na 240 kilometara na sat, pa se sumnja da je to brzina kojom je Z. M. vozila u trenutku nesreće

- Z. M. je bila za volanom BMW-a. Sumnja se da je usled neprilagođene brzine prvo prešla u levu, suprotnu traku, a da je posle toga sletela niz stepenice koje su bile pored puta. Ona je zadobila lake telesne povrede, dok je njena drugarica koja je bila na mestu suvozača tom prilikom teško povređena. Ima prelom leve noge, ali nije životno ugrožena - saznajemo od izvora bliskih istrazi.

Automobil BMW je od siline udarca potpuno smrskan. Jedan točak je otpao, dok je ceo krov maltene odvaljen. Delovi BMW-a bili su razbacani oko mesta udesa, dok je iz njega iscurela tečnost. Pričinjena je velika materijalna šteta vlasniku kuće u čije dvorište su upale i zaustavile se kod stepenica.

Kako Kurir saznaje, Z. M. nakon nezgode podvrgnuta je alkotestiranju koji je utvrdio da nije bila pod dejstvom alkohola. Protiv nje će biti podneta prekršajna prijava.  

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading