SASLUŠAN ZVICEROV BEZBEDNJAK Policajac koji je optužen da je deo kavačkog klana danas dao iskaz u tužilaštvu
Foto: Printscreen/Libertas

Lazović je oko 12 sati vraćen u Istražni zatvor, uz jake mere obezbeđenja - pišu Vjesti.

Nekadašnji tajni agent uhapšen je u julu 2022. godine, zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe kojom je upravljao vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

SASLUŠAN ZVICEROV BEZBEDNJAK Policajac koji je optužen da je deo kavačkog klana danas dao iskaz u tužilaštvu

Foto: privatna arhiva/Libertas press

 

Lazović je uhapšen 18. jula prošle godine. U spisima SDT-a navodi se da su suspendovani službenik Agencije za nacionalnu bezbednost Petar Lazović i pripadnik Uprave policije Ljubo Milović, u drugoj polovini 2020. godine postali članovi kriminalne organizacije koju je formirao Zvicer, a da su pratili članove škaljarskog kriminalnog klana koje je Zvicer stavio na listu za odstrel.

U tom dokumentu objašnjava se da su potencijalne žrtve nadzirali po nalogu šefa tog klana – Zvicera.

Zvicera, Lazovića, Milovića, Radovana Pantovića, Radoja Živkovića, Nikolu Spasojevića, Milana Vujotića, Nikšu Perovića i Duška Roganovića, SDT sumnjiči da su članovi kriminalne grupe odgovorne i za međunarodni šverc kokaina, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja, zloupotrebu službenog položaja.

 

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading