policija
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Podsetimo, jučerašnji incident se odigrao u blizini OŠ "Zaga Malivuk". Među stanarima zgrade zavladali su strah i panika, pogotovo kada su videli da jedan od mladića nekontrolisano vitla nožem.

Divljanje razularene grupe mladih ljudi trajalo je oko sat vremena. Nakon toga zabrinuti stanari pozvali su policiju, ali je grupa huligana uspela da pobegne do njihovog dolaska.

Isplivali snimci bušenja guma

Pošto se jučerašnji incident desio na internetu je ponovo aktuelna objava sa Instagram stanice "Serbialive Beograd". Na ovoj objavi se vidi kako navodno grupa učenika jedne Osnovne škole na Zvezdari ispušta gume na parkiranim automobilima!

izbušene gume na automobilima

Instagram

 

Na ovo su upozorili neki korisnici društvenih mreža.

- Po slobodnoj proceni su peti razred, redom ispuštaju gume na parkiranim automobilima u ulici Pere Veljkovića. Prethodno su zamalo izazvali požar u zgradi tačno preko puta škole, a jedan učenik je pre nedelju dana ukrao kolica iz dvorišta zgrade koja je takođe u ovoj ulici - navodi se u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Priložene su i fotografije na kojima se vide dečaci kako ispuštaju gume.

Deca prave haos kao nikad pre

Jedna korisnica je na Instagramu apelovala na nadležne da nešto urade zbog dece koja se na Karaburmi okupljaju i pale vatru u parku.

- Molim vas da objavite. Deca danima pale vatru na Karaburmi u mini parkiću, tik pored zgrada, ulica doktora Aleksandra Radisavljevića. Opomenuti su od strane komšija, pa su ponovo palili juče posle podne oko 19 sati. Onda su kasnije oko 22 sata ponovo došli i krenuli da pale, ali sam ih ja opomenula pa su pokupili karton i grančice, i otišli na neko drugo mesto. Zvala sam komunalce, koji su mi rekli da zovem policiju, a oni su me opet vratili na komunalce. Naravno, niko se nikada nije pojavio. Dok negde ne naprave požar, pa ce posle biti "što niko nije prijavio ranije". Pitanje je i kako ugase tu vatru, jer vetar lako može da raznese žar - napisala je ona, i dodala da su im stanovi su nam puni dima svakodnevno.

izbušene gume na automobilima

Instagram

 

Sličan incident desio se i u Batajnici.

- Dobar dan, ako neko prepoznaje dečake sa snimka neka mi se javi. Nisu u pitanju kapice već dečiji bezobrazluk i nevaspitanje. Danas su ukrali kapice (za ventil na gumi), sutra može nešto ozbiljnije biti. Takva smelost da ulaze u tuđe dvorište sa tako malo godina ne može biti dopustiva - navodi se u ovoj objavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading