"KAKO DECI DA KAŽEMO DA SU OSTALI BEZ RODITELJA" Potresna ispovest dede Dejana čije je ubistvo naručila crna udovica
Foto: Alo/Masanori Jošida

- Deca su kod njenih roditelja, a mi nismo u kontaktu sa familijom ubice. Jedino što nam je ostalo od Dejana su ta deca, a sumnjamo da četvrto dete, odnosno devojčica, nije njegova. Slađa je kada je bila trudna išla na kontrole sa ljubavnikom - priča za "Blic" neutešni deda.

"Kako da im kažemo da će odrastati bez oca i majke?"

Prema njegovim rečima, deca su bila na očevoj sahrani i još uvek se nisu oporavili od gubitka oca, te ne postoji način na koji mogu da im saopšte da je za njegovo ubistvo optužena njihova majka.

- Kako da kažeš deci to? Kako da im saopštimo da im je majka ubila oca? Kako da im kažemo da će odrastati bez oca i majke? Hiljadu pitanja, bez odgovora. Oni su kod ubicinih roditelja, a nama niko ništa o deci ne javlja - dodaje sagovornik.

Ožalošćeni deda, napominje i da deca stalno pitaju za majku.

- Dejanov rođeni brat mi stalo priča, da pitaju "gde im je majka?". Koliko ja znam, prvo su rekli da je u bolnici, a s obzirom na to da neće skoro izaći rekli su da je u zatvoru. Oni su još mali, ništa ne razumeju. Ali, kad odrastu sve će im biti jasno. Neće hteti u životu da je pogledaju - kaže on.

"Nakon Dejanove sahrane, Slađin ljubavnik se uselio u porodičnu kuću"

Ističe i da se Slađin ljubavnik koji je učestvovao u Dejanovom ubistvu, samo dan nakon njegove sahrane uselio u njihovu kuću.

- To je sramota. Ubila muža, pa uselila ljubavnika u porodičnu kuću. Ali ipak nije imala sreće, mislila je da će naslediti kuću na dva sprata. Samo je previdela da se kuća vodi na mene, a ne na Dejana - priča naš sagovornik.

Takođe, napominje i da je nakon brutalnog ubistva njegovog unuka, Slađa išla po selu i pričala kako je loše živela sa Dejanom.

- Dejan je radio po ceo dan, samo da bi njoj sve obezbedio. Vrati se sa posla umoran, ona mu kaže ne možeš sada da spavaš, idemo da šetamo. Po ceo dan se šminkala i sređivala. Moj unuk nije imao vremena ni da se odmori. Sve što zaradi, davao je njoj a ona švaleru - dodaje on.

Završena obdukcija

Neposredno nakon saznanja da je Dejan ubijen, urađena je i obdukcija. Rađena je ekshumacija tela, a prvi nalazi obdukcije pokazali su frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

S obzirom na to da obdukcija nije rađena, jer je Slađana tako zahtevala, urađena je ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

- Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila - rekao je naš izvor.

Ženin ljubavnik ga ubio, pa mu došao na sahranu

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim Srećko M. i sedamnaestogodišnji muškarac telo Dejana odvezli njegovim vozilom na drugo mesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

I dok se verovalo da je Dejan stradao u nesreći, Slađana je glumila ožalošćenu udovicu, dok je njen ljubavnik Srećko bio i na sahrani čoveka za čije ubistvo je uhapšen.

Maloletnik je u tužilaštvu priznao zločin i on je do detalja otkrio ko je imao koju ulogu. Sa druge strane, Srećko je delimično priznao i pokušao je da odbrani Slađanu!

Crna udovica je negirala zločin, a sud je svima odredio pritvor.

Ovaj slučaj je posebno šokantan zbog toga što je žena ubijenog Dejana sve vreme javno pričala koliko je tužna i koliko pati zbog smrti supruga.

Ipak, u selu Klokočevac je nedugo nakon smrti Dejana počelo da se priča da je u njegovu smrt umešana upravo Slađana, kao i njen ljubavnik.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading