hitna pokrivalica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

- Pronašli su ga obešenog, a koristio je konopac koji se koristi za vezivanje bala sena. Ovo je prava tragedija, sve nas je pogodilo. Porodica je živela u jako teškim uslovima i od nekih osoba bliskih njima mogli smo čuti da je dečak imao suicidne misli, ali nismo mogli ni da sanjamo da će dići ruku na sebe - kažu vidno potreseni meštani sela, prenose beogradski mediji.

Kako saznajemo, dečak je bio povučen ali je bio dobar učenik i imao je govornu manu, zbog koje se navodno često nalazio na meti ne ljudi koji su ga zadirkivali.

Navodno su mu se posmevali, kad zastane da bi se koncentrisao kako bi bez mucanja izgovorio rečenicu. Pored toga imao je i jedan peh a tao je da je izgubio od druga mobilni telefon. Istragom bi trebalo da se utvrdi motiv samoubistva dečaka.

Za medije direktor Doma zdravlja u Sjenici dr Altan Hamidovićje rekao da ovaj tragičan događaj dodatno naglašava koliko je važno raditi na mentalnom zdravlju čitave zajednice, ali i blagovremeno pružiti pomoć onima kojima je potrebna.

- Pozivamo sve da budemo humani i solidarni u ovim teškim trenucima. Važno je da se zajedno angažujemo kako bismo obezbedili neophodne resurse i podršku za mentalno zdravlje u zajednici i radili na prevenciji sličnih tragedija u budućnosti - rekao je za portal sjenica.com direktor Doma zdravlja u Sjenici dr Altan Hamidović.

 

BONUS VIDEO

@dosije.192 Predrag Balcacanović, predsednik Srpske asocijacije telohranitelja, o slučaju Duš(M)anke, žene koja je ubila muža pa zapalila brata #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #predragbalcacanovic ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading