PRE MASAKRA MONSTRUM NAS JE TERAO DA PIJEMO MRTVAČKU VODICU Porodica ubijene tinejdžerke (16) iz Ripnja otkriva zastrašujuće detalje zločina
Foto: Alo/Printscreen

Stojan I. (38) iz Ripnja, koji se tereti za brutalno ubistvo maloletne komšinice Nevene P. (16) i napad na njenu porodicu, umislio je da mu ljudi bajaju zbog čega je redovno obilazio vračare. Pre nego što je počinio stravičan zločin, porodicu žrtve je naterao da popije takozvanu mrtvačku vodicu.

Srbija je bila šokirana zločinom koji se dogodio 10. aprila oko 14 sati u Ripnju kraj Beograda, kada je Stojan I. najpre oteo svoju komšinicu,  a zatim je nožem izmasakrirao u žbunu. Posle toga se odvezao do kuće njene porodice i nožem izbo njenu majku, ujaka i baku. Da stvar bude tragičnija, on je bio njihov kućni prijatelj, a tog jutra je bio kod njih. Znali su se ceo život.

Ripanj

Alo/ Enis Sadiku

 

Kako saznajemo od meštana, Stojan je bio ubeđen da mu meštani bajaju, zbog čega je obilazio razne vračare. Njegovo čudno ponašanje za Alo! je potvrdila i Svetlana, ujna nesrećne tinejdžerke Nevene P.

- Nama je doneo flašu sa vodom, a rekao je da je u pitanju sveta manastirska vodica. Međutim, čuli smo da je u pitanju voda od vračare. Navodno je doneo mrtvačku vodu, ali srećom, nama od nje ništa nije bilo - kazala je uznemirena ujna.

Posle toga Stojan I. je krenuo u svoj krvavi pohod. Nakon što je ubio Nevenu tako što ju je obnažio, a zatim je više puta ubadao po telu, seo je u automobil i odvezao se do njene porodične kuće. Čim je zakoračio na prag, počeo je s napadom na ukućane.

Ripanj

Alo/ Enis Sadiku

 

- Izgledao je kao đavo kada je uleteo u kuću. Jako sam se uplašila od njegovog izraza lica. Pitala sam ga šta se dogodilo, a on... - kratko je rekla kroz uzdah, i dodala:

- Počeo je tada da me ubada, od šoka sam ga samo pitala samo šta mu je, a on je nastavio s ubadanjem. Izbo me je 11 puta. Bolje tada da je mene ubio, što u neku ruku i jeste uradio ubivši mi dete - kazala je Sanja, majka devojčice, ekskluzivno za Alo! i potvrdila da je to jutro Stojan bio kod njih.

Podsetimo, u četvrtak je po drugi put odloženo pripremno ročište Stojanu I. za 23. novembar, kada će njemu biti dodeljen advokat po službenoj dužnosti.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading