NIJE SE ODUSTALO OD UBICE PEKARA Zločin u Bačvanskoj ulici
Foto: Dejan Briza

Telo je pronađeno u proizvodnom delu pekare. Radnica je rekla da je Burmundžiju zatekla u klečećem položaju i da joj je bio okrenut leđima, naslonjen na zid.

- U šoku sam, bio je dobar čovek i žao mi ga je - prozborila je  tada radnica kada je kasnije ponovo došla u pekaru kako bi s koleginicom zaključala vrata. Onda je zanemela i na pitanja okupljenih novinara samo odmahivala rukama.

Ispred pekare po ubistvu, došla su i tri Burumdžijina učenika pekarskog zanata, koji su s njim bili veoma bliski. Hvatali su se za glavu i kukali.

- Video sam se s njim juče... On se nikome nije zamerio. Ko je to mogao da uradi? Zašto? Ništa ne znamo, samo smo na radiju čuli da je ovde neko ubijen - komentarisali su tada mladići.

Na mestu gde se dogodio zločin nije bilo tragova borbe, zbog čega se odmah posumnjalo da je ubijeni poznavao ubicu. Pljačka kao motiv je momentalno isključena, s obzirom da Savanova torbica, u kojoj je bilo i novca, nije ukradena. Takođe, ništa nije nestalo iz prodajnog dela pekare.

Burmudžija nije imao kriminalni dosije, a iza sebe je ostavio troje maloletne dece.Nije imao dosije u policiji- Dvaput se ženio. Iz prvog braka ima dvoje dece, a iz drugog jedno. Ranije je i sam bio vlasnik pekara kod Piramide i Arene – rekli su tad njegovi poznanici

  Po ubistvu izvor „ALO“ rekao je da istraga ubistva ide u dva pravca, a kao mogući motivi pominju se finansijski problemi i ljubavne afere.

- S obzirom na to da pljačka nije motiv ubistva, postoji mogućnost da je Burmudžija ubijen zbog nekih dugova, ali se ne isključuje ni to da je on možda nastradao zbog ljubavi i neraščišćenih odnosa -  rekao je tad izvor iz istrage.

 Kako smo saznali policija i dan danas radi na tom ubistvu i ne odustaje od toga da ubicu izvede pred lice pravde.

- Uvek postoje tragovi koje treba prati pa tako i ovom slučaju. Postoje indicije šta je motiv a  on nije finansijski dug. Trag se još uvek prati i nije iskljućeno da se relativno skoro reši – rekao je izvor.


Prema nezvanićnim podacima, pekar je važio za osobu  koja je bila vedre prirode i  pozitivno je  uticala na žene. On je bio prepun šarma, pa mu nije bilo teško da od žena izmami osmeh.

 

BONUS VIDEO 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading