RAZBIJENA JOŠ JEDNA NARKO GRUPA Uhapšeno 6 lica pomoću 'Skaja', prenosili drogu preko Albanije i Srbije
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa MUP Službom za borbu protiv droga, Uprave kriminalističke policije i BIA nakon predistražnog postupka na teritoriji Srbije danas je lišeno slobode šest osoba zbog sumnje da na teritoriji Albanije i Srbije kupovali, prenosili i posredovali u kupovini i prodaji marihuane.

Uhapšeni su P.S., Z. J., M.M., .M. M., S.N. i S. Đ. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Organizator ove kriminalne grupe M.S. se nalazi u pritvoru u Srbiji, dok se jedna osoba nalazi u pritvoru u Francuskoj.

Ova organizovana kriminalna grupa je u periodu od 12.2. 2020. do 16. 3 2020. na teritoriji Republike Albanije i Republike Srbije kupovala, prenosila i posredovala u kupovini i prodaji opojne droge – marihuane.

Samo u jednoj od zaplena, 2. marta 2020. godine, pronađeno je i oduzeto 782 kilograma opojne droge marihune na graničnom prelazu Vatin.

U toku predistražnog postupka prikuljeni su dokazi koji se odnose na korišćenje Skaj aplikacije putem međunarodne pravne pomoći.

U toku su pretresi na 16 lokacija na teritoriji Srbije. U zakonom predviđenom roku policija će osumnjičene uz krivičnu prijavu sprovesti u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal nakon čega biti saslušani.

BONUS VIDEO 

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA - Pravnica krala, likvidirala muža pa zapalila brata! #fypシ゚viral #fypシ #fyp #dušmanka #dosije192 #dosije ♬ Creepy Violins - Apollo Nove

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading