PRODUŽEN PRITVOR ČISTAČICI ZA UBISTVO PENZIONERA Izbola Dragana u njegovom stanu na Vračaru
Foto: Shutterstock

Osumnjičenoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo ubistvo za koje joj je zaprećena kazna od pet od 15 godina zatvora.

- Optužena je posle hapšenja saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gde je između ostalog priznala da je ubila Vasiljevića, ali je tvrdila da je to navodno, uradila u samoodbrani jer je penzioner pokušao da je siluje. Tada je ispričala da je završila čišćenje, a on joj nije dao da ode, već joj prislonio nož na grlo, želeći da je prinudi na seksualne odnose, ali je ona uspela da dohvati staklenu flašu kisele vode i razbije mu je o glavu. Tada mu je otela nož i njime ga ubola četiri puta. Uzela mu je dva telefona i otišla kući - podseća izvor Novosti.

Podsetimo, penzioner je nađen sutradan sav krvav i sa ubodnim ranama po čitavom telu. Beživotno telo u lokvi krvi pronašao rođak kome se prethodno nije javljao na telefon.

- Na osnovu pronađenih tragova, istražitelji veruju da je kućna pomoćnica nakon zločina počistila stan u nameri da sakrije zločin. Iako je F. Z. posle hapšenja ispričala da je motiv samoodbrana, ipak se sumnja da je zločin počinjen iz koristoljublja - podseća izvor i dodaje:

- Prilikom pretresa mesta gde je boravila osumnjičena nađeni su predmeti koji su uzeti od žrtve. Ne isključuje se ni da mu je ona ukrala novac, jer niko sa sigurnošću ne zna koliko je Dragan imao para kod sebe, s obzirom na to da je živeo sam.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading