Mionica
Foto: Alo/Printcreen/društvene mreže

Porodična tragedija koja se dogodila u mioničkom selu Radobić 25. januara 2015. godine. Kako je rečeno - meštani ovog sela naišli su posle nekoliko dana od zločina na stravičan prizor: Aca P.(31) iz Mionice je zadavio svoju ženu Mariju (31), a potom izvršio samoubistvo! I možda bi sve zvučalo kao još jedna "klasična" vest o ljubomori, a.li ovoga puta nije bilo tako. Istraga je otkrila šokantne podatke.

Aca je svoju suprugu zadavio golim rukama, a njegovo telo nađeno je obešeno o vrbu u obližnjoj šumi. Marijino telo bilo je u automobilu "fijat marea". Na njenom vratu bili su vidljivi tragovi prstiju. Istraga je naložila obdukciju njihovih tela, a u kolima je pronađeno Acino oproštajno pismo:

"Majko, othrani decu. Ja ne mogu više da se nosim sa životom i sa problemima, moram da ubijem Mariju i sebe" - stajalo je između ostalog u pismu. Upravo to je postalo glavni dokaz da do zločina nije došlo slučajno, već je Pavlović planirao ovakav kraj..

Obdukcija je potvrdila da je Marija zadavljena i da se muškarac posle toga obesio o drvo.

- Marija i Aca su godinama bili u braku, imaju dvoje male dece, a poslednji trag im se izgubio u subotu oko 11 časova, kada su izašli iz kuće. Pošto ih nije bilo da se vrate, njihov nestanak je prijavljen policiji, a leševi su otkriveni tek danas. Aca i Marija su se često svađali u poslednje vreme, a cela varoš zna da je on imao ljubavnicu. Moguće je da je to bio razlog njihovih nesuglasica - ispričale su njihove komšije.

Upravo porodični prijatelji otkrivaju da su Pavlovići u poslednje vreme imali bračnih problema, kao i to da je cela Mionica znala da je Aleksandar imao ljubavnicu. Kako su rekli za Kurir, ubica je svojoj majci ostavio 1.000 evra i rekao joj da to skloni na stranu.

Ispostavilo se da su to pare za sahranu. Poljubio je decu. Sinu, koji ima osam godina, rekao je da čuva sestru, koja ima četiri godine. Svađali su se jer Marija nije mogla da prihvati da je ismeva cela varošica, pošto su svi znali da je bio u vezi sa ženom iz komšiluka. Međutim, niko nije mogao ni da nasluti da će se ovako nešto dogoditi.

I tu kreće šok - nakon što su pronađena beživotna tela bračnog para Pavlović, žena iz Mionice, za koju se pretpostavlja da je bila u ljubavnoj vezi sa Acom, je pokušala da se otruje lekovima. Ona je srećom spasena i zbrinuta na psihijatriji valjevske bolnice.

Upravo taj ljubavni trougao bio je motiv porodične tragedije, zbog koje je dvoje maloletne dece ostalo bez roditelja. Marijina majka rekla je da neće moći da preživi to što će joj ćerka biti sahranjena u istom grobu gde i njen ubica.

- Pa zar moje dete ni krivo ni dužno da leži pored ubice! Svojoj sestri a mojoj starijoj ćerki je uoči njihovog nestanka rekla da joj Aca preti ubistvom, posle čega je ona obavestila policiju. Kada sam je poslednji put videla, primetila sam da moje dete ne liči na sebe, da je strašno smršala, da je zabrinuta. Marija mu ništa nije bila kriva, on je taj koji je imao ljubavnicu, pa je ipak zadavio moje nedužno dete. Umesto da se radujem unučetu koje sam dobila pre mesec dana, tugujem za ćerkom koju je prvo prevario pa ubio - kroz suze je ispričala Marijina majka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading