policija
Foto: Alo/Foto: RINA

Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovodjenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivčnim delom Izazivanje opšte opasnosti.

Sumnja se da je Dušan R. 10. septembra došao do auto-perionice i kuće oštećenog N.P, neovlašćeno noseći vatreno oružje, koje je odmah po dolasku repetirao i krenuo ka oštećenom koji je uzeo kuhinjski nož i krenuo ka osumnjičenom. Zatim je osumnjičeni ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u pravcu oštećenog ali ga nije pogodio, a oštećeni je zamnahnuo nožem i naneo osumnjičenom posekotinu u predelu leve nadlaktice, nakon čega je osumnjičeni, povlačeći se ipalio još nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, koji je išao sa nožem prema njemu, koji oštećenog nisu pogodili, a zatim se udaljio sa lica mesta.

U auto-perionici sve vreme bio prisutan svedok-oštećeni, koji je kako bi se zaštitio od hitaca koje je ispaljivao osumnjičeni, sklonio iza svog automobila.

N.P. je, kako tvrdi osumjičeni, njegov drug i komšija. Poslao je njegovoj ženi lascivne poruke, a koje je slao svim ženama njihovih drugova. Iznervirao se uzeo i pištolj i otišao kod N.P.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading