"TI NISI OTIŠAO ZAUVEK MOJ SINE, SAMO SI NA NEKOM LEPŠEM MESTU!" Potresna čitulja od oca za ubijenog Ranka Radoševića (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

Pa da podsetimo, mafijaška likvidacija dogodila se 9. marta oko 11 sati na pumpi gde su direktni izvršioci ovog krivičnog dela Stefan Z. (28) iz Lebana i Luka V. (26) iz Kraljeva došli na sastanak sa Rankom Eskobarom koji je prethodno s njim ugovorio Marko Pjanović (28), vođa navijača Partizana iz Brčkog.

Naime, oni su maskirani sa kapuljačaljama na glavi i hiruškom maskom preko lica ušetali u lokal koji je u sklopu benzinske pumpe, prišli stolu za kojim je sedeo Radošević i ispalili rafalnu paljbu u njegovom pravcu. Pobegli su nakon izvršenja zadatka, a uhapšeni su nakon toga u štek stanu.

Povodom pola godine od ubistva Ranka Radoševića njegov otac koji je čitulju potpisao kao Taja, oprostio se od sina potresnim rečima.

- Posebni ljudi su u našim srcima i kad nisu pored nas. Sećanje nas teši i daje nadu o postojanju nekog boljeg sveta u večnosti. Ti nisi otišao zauvek, samo si na nekom lepšem i mirnijem mestu. Zbogom, sine! - piše u čitulji koja je objavljena u jednim crnogorskim novinama.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv četvoro okrivljenih za učešće u ubistvu Ranka Radoševića. Naime, kako stoji u saoptenju od pre nekoliko dana navodi se da su direktni egzekutori Stefan Z. i Luka V. osumnjičeni da su počinili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu u sticaju sa po jednim krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading