Dejan J.
Foto: Alo/Printscreen

Nenad K. (40), suvozač iz „fijata“ koji je vozio u kontrasmeru Dejan J. (53) iz Debeljače po auto-putu „Miloš Veliki“ i izazvao stravičan udes, saslušan je u bolnici! Rekao je da su pili pivo, da su krenuli na svadbu, a da su slučajno ušli u suprotnu traku na auto-putu!

Cela Srbija bila je šokirana snimkom na kojem se vidi automobil „fijat punto“ kako se kreće suprotnom trakom jureći 130 kilometara na sat, a zatim se sudara sa automobilom „hjundai“, za čijim volanom se nalazila Dragoslava P. Od siline udarca „fijat“ se zapalio, a vozač Dejan J. iz Debeljače je živ izgoreo. Na mestu suvozača bio je Nenad K. koji je zadobio teške povrede, pa je saslušan u bolničkoj postelji. 

Nesreća na Milošu Velikom

Društvene mreže

 

 

- Nenad je rekao da su on i vozač automobila Dejan J. krenuli na svadbu u Ivanjicu. Kazao je da su pre polaska tog dana pili pivo, pa krenuli na put. Ispričao je da su se na auto-put uključili na obilaznici kod Ostružnice u smeru ka Novom Sadu.  Naveo je da su se, kada su došli do uključenja za „Miloš Veliki“, pogrešno uključili u traku auto-puta koja je namenjena za smer ka Novom Beogradu, a da su hteli da idu ka Obrenovcu. U jednom trenutku shvatili su da su promašili izlaz na auto-putu i pokušali su da se što pre isključe, međutim, došlo je do sudara, a potom se auto zapalio - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje:

- Nenad je rekao da je uspeo da izađe iz automobila u plamenu, preko svog nastradalog prijatelja, ali da njega nije uspeo da izvuče, jer je, kako je rekao, plamen bio ogroman. Takođe, rekao je da nisu namerno vozili u kontrasmeru, niti su bilo šta snimali telefonom ili postavljali po društvenim mrežama, kako se sumnjalo - tvrdi naš sagovornik.

Nesreća na auto putu

Printscreen

 

 

Nenadova majka: Molila sam ga da se ne vozi s Dejanom

Majka suvozača Nenada K. otkrila je detalje poznanstva njenog sina sa Dejanom J. naglasivši da ga je molila da ne seda sa njim u automobil.

- Moj sin Nenad ni za šta nije kriv. Krenuo je na svadbu sa svojim drugom Dejanom i slučajno su promašili izlaz na auto-put. Kada je video da je promašio, Dejan je vozio 130 kilometara na sat kako bi što pre stigao da izađe iz kontrasmera - priča ona, i dodaje:

- Prethodno jesu konzumirali alkohol, ali moj sin nije ni nameravao da vozi. Kada sam videla da Dejan pije, molila sam sina da ne ide s njim baš zbog toga. Međutim, nije me poslušao - rekla je majka suvozača, i dodala da Dejan nije poznavao puteve po Srbiji jer je dugo živeo u Nemačkoj.

Inače, oba telefona izgorela su u automobilu, nakon što su se oko šest kilometara vozili u kontrasmeru.

Kako smo saznali, Nenadu su prvobitno konstatovane lake povrede, a nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da je teško povređen, odnosno da ima prelom grudne kosti i serijski prelom rebara, zbog čega je smešten u Urgentnom centru, na Odeljenju grudne hirurgije.

Nastradali Dejan J. je živeo u Debeljači i bio je maser, a navodno je bio razveden i živeo je povučenim životom.

Od poginulog se opraštaju prijatelji

 

Od  nastradalog Dejana J. opraštaju se prijatelji na društvenim mrežama.

„Druže, nisam ni slutio u subotu veče da će to biti naše poslednje pisanje na Fejsu, nešto si hteo da popričamo, ali šta to, neću nikada saznati. Čuo sam tužnu i užasnu vest da si nas nesrećno i tragično zauvek napustio. Počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja“, napisao je ovaj prijatelj.

Podsetimo, na jezivom snimku nesreće vidi se trenutak u kom se „fijat“ kojim je upravljao Dejan zakucao u drugo vozilo, a onda buknuo i potpuno izgoreo.

Nesreća na Milošu Velikom

Društvene mreže

 

 

Istragu o nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je dalo nalog da se uradi obdukcija nastradalog, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba. Ono što zanima javnost jeste kako je vozač „punta“ završio u kontrasmeru na auto-putu.

Apel: Potrebna krv za povređenu

 

Dragoslava. P. koja povređena je u saobraćajnoj nesreći smeštena je u Zemunsku bolnicu, ali za dalji oporavak joj je potrebna krv te se apel širi društvenim mrežama

„Potrebna bilo koja krvna grupa za D. P. Krv se daje u Zemunskoj bolnici do 17 sati. Hvala“, piše u apelu koji se širi društvenim mrežama, ispod kojeg je navedeno i da je pomoć potrebna devojci u koju se zakucao automobil koji je vozio u kontrasmeru na auto-putu „Miloš Veliki“.

Devojka koja je tog dana vozila „hjundai“ u svojoj kolovoznoj traci na auto-putu nije ni naslućivala da će joj u susret naići kola koja nikako nije mogla da izbegne.

- Devojka se okrenula tri puta i udarila u zaštitnu ogradu s druge strane, dok se Jevremov nakon direktnog sudara točkovima popeo na ogradu i zapalio se. Scena je bila jeziva, a od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta, dok je njegov suvozač N. K. (40) teško povređen i prevezen u bolnicu - podseća sagovornik na detalje kako je došlo do nesreće.

 

Prema nezvaničnim saznanjima, postoje više verzije događaja, a istraga tek treba da utvrdi šta se zaista dogodilo.

On je dodao i da postoji mogućnost da je u pitanju  čista bahatost i nerazmišljanje o mogućim posledicama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading