Hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: RINA

Dok su se dečaci igrali u sobi, majka je izašla u dvorište kuće i potom na kratko otišla do prodavnice, a kada se vratila zatekla je jednog dečaka bez svesti, jer se oko vrata bio upetljao u kanap za zavesu.

-Tragedija se dogodila iz neopisivog nesrećnog i nesvakidašnjeg slučaja. Majka je ostavila decu u sobi i izašla na kratko, najpre u dvorište, a onda i do prodavnice. Kada se vratila zatekla je jednog dečaka upetljanog u kanap od zavese. Dete se tako, praktično, udavilo. Ona je istrčala iz kuće sa dečakom u rukama i glasno zatražila pomoć, reagovale su i komšije, došla je i Hitna služba, ali lekari nisu uspeli da spasu dečaka- prenose Novosti.

Hitna služba je transportovala dečaka do kikindske Opšte bolnice, ali je odmah na prijemu konstatovano da je dete bez svesti, da ne reaguje na pokušaj reanimacije, te je potvrđena smrt.

Tragedija je zadesila mlade roditelje, koji su brižno odgajali dva dečaka blizanca. Saznajemo da su se pre oko godinu dana doselili u svoju kuću u Ulici Sterije Popovića, gde se nesreća dogodila. I majka i otac su zaposleni, ona radi u fabrici, a otac je automehaničar. Svojim dečacima drugi rođendan slavili bi u novembru, ali je sreću prekinula neočekivana tragedija kakva se u Kikindi ne pamti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Петар

02.09.2023 19:31

Саучешће породици