pucnjava na adi kik bokser
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kik-bokser Stevan D. (27) iz Beograda teško je ranjen u pucnjavi na Adi Ciganliji, kada je nepoznati napadač u njega ispalio čak devet hitaca naočigled prolaznika! Ranjeni kik-bokser je odranije poznat policiji, a hapšen je zajedno sa još trojicom muškaraca jer se nalazio u „bentliju“ koji je presekao kolonu u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić!

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila u noći između nedelje i ponedeljka na Adi Ciganlije, nedaleko od poznatog golf terena. Sumnja se da je mladić bio na fudbalu sa prijateljima, a zasut je kišom metaka kada je seo u svoj automobil „audi A7“.

luka Radulović

Društvene mreže

 

Stevanov ortak Luka tuču platio glavom!

U „bentliju“ je bio i Luka Radulović, koji je posle toga ubrzo ubijen u jednoj pivnici nedaleko od Brankovog mosta u Beogradu, naočigled drugih gostiju. Ubistvu je prisustvovala i njegova prijateljica starleta Tamara Đurić. Radulović se dovodio u vezi sa trgovinom narkoticima, a spekuliše se da je ubijen zbog tuče. Zbog njegove likvidacije uhapšen je Miloš Đorđević blizak klanu „Amerika“. On je uhapšen u Kanu, a sumnja se da se s ubijenim Radulovićem potukao nekoliko meseci pre zločina, te da Raduloviću nije mogao da oprosti ove batine.

 

 

- Čim je seo u automobil, sa strane suvozača na motociklu i sa kacigom na glavi pojavio se napadač i ispalio u njegovom pravcu devet metaka. Pogodila su ga tri hica u stomak i butinu i samo pukom srećom prošao je bez ozbiljnijih povreda. Njegovo stanje je stabilno. Napadač je pucao na njega iz pištolja bez prigušivača naočigled ljudi, koji su vrištali i počeli da beže, a zatim je na motociklu pobegao u nepoznatom pravcu - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da policija intenzivno traga za motociklistom i pregledavaju se snimci sa nadzornih kamera:

- Motociklista je najverovatnije pratio Stevana i čekao pogodan trenutak za napad. Ljudi su mislili da su najpre petarde, a kada su videli krvavog mladića, počeli su da beže. Na asfaltu je ostao čak telefon povređenog. Neki su legli na zemlju, plašeći se za svoj život. Stevan D. je radio i kao obezbeđenje u raznim prestoničkim klubovima, a zabeležio je i značajne rezultate kao kik-bokser. Navodno je trenirao čak za Crvenu zvezdu. Radio je u agenciji za obezbeđenje čiji je vlasnik ultimat-fajter Dušan Panajotović, koji je bio pod istragom zbog pokušaja ubistva - tvrdi naš sagovornik.

Stevan Dukić

Foto: Youtube/Printscreen

 

Inače, ranjeni Stevan Dukić je odranije poznat policiji i ima podebeo kriminalni dosije. Učestvovao je u pucnjavama, teretio se čak za umešanost u ubistvo, a bio je i deo slučaja poznatog pod nazivom „slučaj Bentli“.

- Stevan D. je 2017. bio hapšen jer je sa ubijenim Lukom Radulovićem i sa još dvojicom muškaraca bio u automobilu „bentli“ koji je presekao kolonu u kojoj se nalazio predsednik Aleksandar Vučić na Topčiderskoj zvezdi i tako su ugrozili njegov život. Nakon kratkog pritvora svi su pušteni da se brane sa slobode. Reč je o automobilu stranih tablica koji je bio u vlasništvu bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića. U narednom periodu počinili su brojna krivična dela. Luka Radulović je ubijen, a Stevan D. je priveden 19. decembra 2017, kada je ispred beogradskog kluba „ Nana“ ubijen navijač Rada Aleksandar Savković (27). Optužen je bio za krivično delo za pomaganje u ubistvu, ali ga je sud oslobodio krivice - kaže izvor.

Utvrđuju se okolnosti napada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading