pucnjava na adi kik bokser
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/Printscreen

U pucnjavi koja se u nedelju dogodila ispred golf terena na Adi Ciganliji ranjen je Stevan D. (28) koga je nepoznati počinilac upucao sa skutera u kuk i nogu i nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu.

Ranjeni Stevan D. je od ranije poznat policiji. On je uhapšen početkom septembra 2017. godine u bizarnom incidentu u kojem je na kolonu automobila koju su obezbeđivali predsednika Aleksandra Vučića naleteo automobil "bentli“ stranih registarskih tablica, za koji će se ispostaviti da je u vlasništvu I. D., bivšeg fudbalera.

pucnjava na adi kik bokser

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Incident na Topčiderskoj zvezdi

Incident se dogodio na Topčiderskoj zvezdi, a nakon što su pripadnici "Kobri“ zaustavili "bentli“, u njemu su kao putnike zatekli Stevana D. i još jednog muškarca, a na mestu vozača Luku R., koji je ubijen 2018. godine oko 1.25 u jednoj kafani u Beogradu, a kako se sumnja do krvavog obračuna je došlo zbog svađe oko droge. Policiji je bio poznat kao diler kokaina i neretko je spajan za aktivnosti vezane za narkotike.

On se takođe sumnjiči da je učestvovao u ubistvu navijača Rada A.S. (27) 17. decembra 2017. godine.

Inače, Stevan D. je obezbeđivao dva poznata beogradska splava, a radio je u agenciji za obezbeđenje čiji je vlasnik ultimat-fajter Dušan P., koji je bio pod istragom zbog pokušaja ubistva, piše Blic.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading