Srbin pljačkao na Malti
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Lopov jedva izvukao živu glavu! Srbin Viktor M. (39) umalo je ostao bez nosa na Malti, kada je uleteo u luksuzni dom Pašalina Č. (43) koji je lokalni kriminalac! Viktor je provalio u kuću u nameri da je opljačka, međutim, naleteo je na vlasnika koji mu je tokom borbe odgrizao skoro tri centimetra nosa!

Kako saznajemo, nesvakidašnji pokušaj pljačke dogodio se oko ponoći 10. avgusta u malteškom naselju Gozo! Na meti pljačkaša, koji je srpski državljanin, našao se ni manje ni više nego luksuzni dom problematičnog Pašalina koji je odranije poznat policiji. Postoji mogućnost da pljačkaš čak nije ni znao na čiji dom se nameračio. Za svoju drskost i nepromišljenost skupo je platio, jer se pred sudom našao s umotanim nosem, kukajući zbog povreda koje mu je naneo Pašalino Č.

SRBIN OTIŠAO DA PLJAČKA PA MU ODGRIZLI NOS Naš državljanin obio luksuznu vilu, pa naleteo na poznatog krimosa sa Malte

Foto: Printscreen/instagram

 

Još pamtimo Srbina u tangama

Viktor M. nije jedini Srbin koji je privukao pažnju malteških, ali i naših medija. Nikola V. je postao hit na društvenim mrežama upravo zbog hapšenja na bazenu dok je nosio tange i rvao se s policajcima. Nabildovani Srbin je četiri meseca bio u bekstvu, nakon što je učestvovao u tuči u kojoj je povređen muškarac (29). Dugo je bio u bekstvu, a zatim je lociran na bazenu. Kada ga je policija zaskočila, nisu mogli da ga savladaju, a u prvi plan na snimcima je bila njegova zadnjica u tangama, zbog čega je snimak postao viralan.

- Odbio je saradnju sa policijom i nakon svađe, počela je tuča između policajaca i Srbina koji ih je tom prilikom lakše povredio. U pitanju su četri pripadnika malteške policije koja su pokušala da ga obuzdaju -pisali su tada mediji.

 

- Srbin je naoružan pištoljem provalio u Pašalinov dom kako bi izvršio krađu. S obzirom na to da je reč o velikoj luksuznoj kući, lopov je očigledno očekivao bogat plen. U kuću je uleteo nešto posle ponoći, ali nije ni sanjao da će naleteti upravo na vlasnika kuće koju je želeo da orobi - navode lokalni mediji, i dodaju bizarne detalje pljačke:

Pašalino

Pašalino Č.Foto: Youtube/Printscreen

 

- Pljačka nije išla po planu kada se vlasnik suočio s provalnikom. Počeli su da se rvu, a Pašalino je pokušao za to vreme da otme pištolj koji je Srbin držao u rukama. Dok mu je otimao pištolj, odgrizao je Srbinu 2,5 centimetara nosa. Po prijavi policiji, Srbin je odmah morao da bude i zbrinut, pa se na ispitivanju pojavio s velikom gazom preko nosa - navode izvori za malteške medije.

Pašalino se izjasnio da nije kriv za nanošenje povreda Srbinu, a ujedno se izjasnio i za prethodno krivično delo koje nema veze s pljačkom i Srbinom. Pašalino Č. je odranije poznat po problematičnom i bahatom ponašanju.

Viktor poznat odranije: Prošli put pao tri minuta posle pljačke

Viktor M. inače važi za lopova malera, a mediji su o njemu već pisali.  Srbin Viktor M. je bio hapšen u novembru 2022. zbog razbojništva. Tada je uhapšen, i to tri minuta nakon što je izvršio pljačku.

Kako smo ranije pisali, u novembru je pritvoren s Vladimirom P. (26) i Milicom K. (29), koja uz srpsko ima i državljanstvo Francuske. Oni su u jednoj kući, uz pretnju pištoljem, vezali vlasnika Holanđanina (42) i njegovu partnerku Milicu K.

- Držali su vezane Milicu i Holanđanina, a uz pretnju pištoljem tražili su da im predaju sav novac i dragocenosti. Tom prilikom nanete su nožem teške povrede nesrećnom muškarcu iz Holandije, zbog čega je završio u bolnici. U bolnici je tada završila i Milica jer je, kako je tvrdila tada, doživela stravičan šok - navodili su mediji:

- Viktor i njegov pajtos uhapšeni su tri minuta posle pljačke, ali je usledio i filmski obrt. Uhapšena je i Milica, koja je zapravo za njih tipovala svog partnera iz Holandije - navode mediji.  

- Negirao je optužbe u vezi s nepovezanim incidentom koji se dogodio dva dana ranije u kojem je navodno naneo laku povredu svojoj partnerki, pretio joj je i napao je i oštetio automobil, dok je bio na uslovnoj slobodi za druga krivična dela - ističu mediji, i dodaju:

- Pušten je uz kauciju uz depozit od 1.000 evra i ličnu garanciju od 14.000 evra. Viktor M. je optužen za nošenje vatrenog oružja prilikom izvršenja krivičnog dela protiv osobe, tešku krađu u pokušaju, povredu tuđe imovine, vređanje i pretnju i kršenje prethodnih uslova za jemstvo. On je takođe pušten uz kauciju nakon što se izjasnio da nije kriv po optužbama koje mu se stavljaju na teret - objavila je lokalna policija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading