hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

U selu Dubovik, kod Dečana na Kosovu, zabeležena je tragična priča u kojoj su dvoje supružnika preminuli istog dana, suočeni s iznenadnim zdravstvenim izazovima.

Kako prenose lokalni mediji, žena je prva doživela srčani udar, ali na putu da joj pruži pomoć, njen suprug je doživeo napad, što je dovelo do njegove iznenadne smrti.

Meštani sela Dubovik tvrde da je smrt kod oboje supružnika bila prirodna, bez bilo kakvih sumnjivih okolnosti. Prema informacijama prva je preminula supruga nakon što je doživela srčani udar. Suprug, koji je želeo da joj pruži pomoć, na putu do komšija pretrpeo je napad i nekoliko sati kasnije izgubio bitku za život, piše Republika.

Kako se navodi, muškarac je već ranije bio bolestan, jer je pre nekog vremena pretrpeo moždani udar.

Ova tragična sudbina potresla je lokalnu zajednicu u selu Dubovik, koja se sada suočava s gubitkom dvoje poštovanih članova svoje zajednice. Njihova smrt ostavlja duboku tugu i bol u srcima njihovih najbližih i prijatelja.

Očekuje se da će porodica i meštani pružiti podršku jedni drugima u ovim teškim trenucima, zajedno se sećajući preminulih supružnika i čuvajući uspomene na njihov zajednički život.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading