OVO JE UBICA LEPE MARIGONE (18) IZ UROŠEVCA Dobio je doživotni zatvor za silovanje, mučenje i ubistvo
Facebook/ Dardan Krivaqa

Presuda je izrečena za krivično delo ubistvo.

Prema navodima iz optužnice, Dardan Krivaća je 21. avgusta 2021. godine, oko 10.14 časova, u svom stanu u Uroševcu, bez njenog pristanka, primorao preminulu Marigonu Osmani na polni odnos, koji je praćen mučenjem, na način da ju je prvobitno silovao u dnevnoj sobi, a nakon obavljenog seksualnog čina ju je golu poslao u kupatilo, odakle ju je nasilno poslao u spavaću sobu. Marigona je vremenom, zbog teškog zdravstvenog stanja, usled učinjenog nasilja izgubila sposobnost otpora, te ju je Krivaća još dva puta seksualno zlostavljao.

Od 10.56 do 14.43 Krivaća je uzeo štap i zajedno sa Sejdijom ušao u prostoriju i udarao Marigonu u različite delove tela, nanevši joj veliku fizičku i psihičku bol.

Devojka je od udaraca zadobila višestruke povrede, a smrt je usledila kao direktna posledica prebijanja, kao i hemoragični i traumatski šok, koji su posledica spoljašnjeg krvarenja i unutrašnjeg krvarenja, od preloma kosti donje vilice, preloma rebara, leve ključne kosti, vratnih pršljenova. Došlo je i do epiduralnog i subduralnog krvarenja u zadnjem delu velikog i malog mozga, delimične rupture kičmene moždine na vratu.

Ipak njih dvojica nisu osuđeni za silovanje i pomaganje u silovanju, jer je sud ocenio da nije bilo dokaza koji ukazuju na to da su učinili to krivično delo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
Uvek

04.08.2023 16:52

Su tetovirani ljudi bili problem drustva.

Vesna

04.08.2023 17:45

Ttebalo ih je osuditi na smrt obojicu