potraga
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Suprug je neposredno posle sletanja uspeo da ispliva, ali žena nije uspela da se spase. Meštani sela Brežane kažu da je ovaj par godinama živeo i radio u Austriji, a da su se u rodni kraj vratili kada su otišli u penziju.

"Imaju dosta imanja. Uzimaju i u zakup, sade pšenicu i kukuruz. Poseduju salaš koji se nalazi uz reku. Imaju dosta traktora, takođe i kombajn i opremu za poljoprivredne radove", priča komšija.

Prema njegovim rečima, ova nesreća ih je jako potresla, naročito zbog toga što su supružnici preživeli veliku tragediju.

"Šta se ovo desi? Eto, pre 13 godina poginuo im je unuk na motoru, a sad i ovo. To je veoma časna porodica, a sve što imaju, isključivo su radom stekli. Ne znamo kako će M. G. da preživi ovo", ispričale su komšije.

Podsetimo, u selu Brežane nedaleko od Požarevca desila se stravična nesreća juče oko 18 sati sati kada se traktor niz nizbrdicu nije zaustavio pri ulasku na skelu. Od siline udarca vozilo je upalo u Moravu, a u trenutku nesreće na njemu se nalazio bračni par. Muškarac je uspeo da ispliva, dok se za njegovom suprugom tragalo nekoliko sati.

Ona je jutros oko 11.30 sati izvučena iz Velike Morave, a za telom su tragali ronioci Žandarmerije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading