noa
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Osumnjičeni protiv kog istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, po zanimanju je elektrotehničar komunikacija.

- On nema pokretnu niti nepokretnu imovinu na svoje ime, ali ima dobra mesečna primanja. U prilog tome svakako ide i činjenica da je živeo u iznajmljenom stanu u samom centru ali i da su mu tri firme registrovane takođe u centralnim beogradskim ulicama - otkriva sagovornik Kurira.

Prema rečima našeg sagovornika u sve tri privatne komapanije, Ognjen D. vodi se kao jedini vlasnik.

- Jedna je registrovana za pružanje informatičikih usluga i kompjutersko programiranje, a dve za pružanje usluga iz oblasti marketinga i konsaltinga - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, Ognjen D. uhapšen je 6. jula kada je policija u njegovom stanu u kom boravi pronašli iskasapljeno telo Noe Milivojev, koja je nestala 18 dana ranije.

- Sumnja se da je Nou posle kraće svađe najpre zadavio, a potom nožem isekao i delove njenog tela potopio u plastične kutije i stavio u nepoznatu tečnosti, najverovatnije kako bi se njeni ostaci uništili i kako bi ih se lakše rešio - podseća sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, kada su policajci u stanu otkrili jeziv zločin, osumnjičeni je navodno sve priznao.

- Međutim, dva dana kasnije na salušanju u Višem javnom tužilaštvu, odlučio je da se brani ćutanjem - dodaje on.

Ognjen D. je u pritvoru koji mu je određen na predlog tužilaštva, a tokom istrage koja je u toku trebalo bi da budu urađena brojna veštačenja, kao i da se saslušaju oštećeni i svedoci.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading