BRAJAN VOLŠ DOBIJA DVA MILIONA Ubio suprugu, a sada je jedini korisnik vredne polise Aninog osiguranja
Foto: Alo/Foto: Tanjug

Volš je uhapšen u januaru zbog ometanja istrage, jer je posle nestanka supruge koji je prijavio njen poslodavac, istražiteljima davao netačne informacije o njenom kretanju i tome kada je poslednji put video Anu. Međutim, kada je policija prikupila dokaze, optužen je i za njeno ubistvo. Jedan od ključnih dokaza, osim tragova krvi u podrumu i delova ličnih stvari pronađenih na deponijama, bila je i njegova internet pretraga.

Između dva ročišta, zamrznuti su i Volšovi bankovni računi na kojima je pronađeno ukupno 7.842 dolara, a na vratima kuće u kojoj su živeli, a koja se vodi na Anu Volš zakačeno je obaveštenje o oduzimanju imovine, jer je pokrenut i sudski postupak da im se kuća u Masačusetsku zbog neplaćenog duga iz 2918. od 2.615, 39 dolara, ali i neplaćenih računa za april, maj i jun zapleni - otkrili su oni.

Anino telo do danas nije pronađeno.

Istražitelji su odmah posle otkrića da je muž skrivao informacije i da je postoje dokazi da je ubijena u kući, posumnjali da je jedan od motiva bio finansijski, naročito jer je utvrđeno da ubijena žena ima vredne nekretnine na svoje ime, dok je Volša za prevaru optuživala i porodica posle smrti njegovog oca, a u vreme zločina je bio u pritvoru zbog prodaje falsifikovanih umetničkih dela.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading