MALOLETNICIMA IZ SRBIJE NALUPALI ŠAMARE U CRNOJ GORI Vređanje je bilo po nacionalnoj osnovi, vadili na njih i bejzbol palice
Foto: Stock/Foto: Stock Photo

Ovim rečima za "Blic" priča otac devojčice (ime i prezime poznato redakciji) koja je napadnuta zajedno sa drugovima na letovanju u centru Budve od strane dvojice nepoznatih napadača. Kako on tvrdi, napad je bio na nacionalnoj osnovi.

- Deca su iz Kule, Novog Sada i Vrbasa otišla na letovanje da uživaju. Međutim, oko dva ujutru u centru Budve otišli su da jedu do pekare i tada su im prišla dva mladića. Počeli su da ih psuju i vređaju na nacionalnoj osnovi. Moja ćerka je tada rekla da sam ja Crnogorac, ali i da su njena dva druga poreklom iz Crne Gore. Nakon čega su ih i upitali "zašto to radite?" - dodaje izrevoltiran otac.

Sagovornik ističe i da je nepoznate napadače to još više iziritiralo, te da su otišli do kola i izvadili bejbzol palice i surovo prebili dečake.

- Deca su zbrinuta u Kotorskoj bolnici, gde su povređene dečake ušivali. Nakon što su pušteni iz bolnice, odmah su privedeni u policijsku stanicu Budva gde su dali izjave. Celu noć nisu spavali, 12 sati nisu ni jeli ni pili od stresa i straha - navodi otac napadnute devojčice.

Kako dalje navodi, njegova ćerka ima video-snimak kako nasilnici beže.

- Snimak je predat policiji, nadamo se da će ih policija pronaći i da će dobiti odgovarajuću kaznu. Deca su sada bolje, krenuli su kući - dodaje naš sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading