Osumnjičeni za silovanje koze
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nj. J. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje životinje. On će biti saslušan sutra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu, piše Republika.

Do hapšenja osumnjičenog došlo je po objavljivanju uznemirujućeg snimka za vikend, a na kojem se vidi kako muškarac maltretira životinju i seksualno je napastvuje. U toku istrage ovog slučaja koja je u toku biće otkriveno ko je sve bio prisutan tokom spornog događaja, te će se pronaći i drugi eventualni krivci.

"Muškarac drži kozu za rogove i siluje dok ga drugi, koji snima, bodri, navija i smeje se dok nemoćna životinja pokušava da se odbrani. Čeka se saslušanje osumnjičenog za mučenje životinje i da on kaže ko je bio prisutan. Trebalo bi da odgovori na pitanja da li ga je neko podstrekavao, ko je snimao, a ko objavio snimak na društvene mreže", rekao je izvor.

Vlasnik koze je maloletnik koji se bavi stočarstvom i mediji prenose da je izuzetno siromašan i da teško živi. Njegov komšija je otkrio da je N. J. došao kod maloletnika da pazari kozu, i da je u čudnom raspoloženju nasrnuo na nju rekavši da će da je kupi ako bude dobra i zadovolji ga.

"Užasnom prizoru prethodila je šok izjava da će manijak da pazari kozu za 8.000 dinara ako ga bude zadovoljila", kazao je izvor Republike.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading