instruktor jahanja
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Optuženi je na pripremnom ročištu koje je bilo zatvoreno za javnost, na pitanje sudije kako se izjašnjava na optužbe rekao da nije kriv. Početak suđenja odnosno glavni pretres zakazan je za 11. septembar kada bi optuženi trebalo da iznese odbranu.

Miloš Đ. je optužen da je izvršio krivična dela - silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela. Uhapšen je sredinom septembra prošle godine i od tad se nalazi u pritvoru.

On se sumnjiči da je sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja. Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina. Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu. Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading