Otac ubio sina pa sebe na Banovom brdu
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

- Ubili su mi dete, to je jedino što znam! Tela su na obdukciji i kada se ona završi, znaću šta se dogodilo - ovo je kroz suze za Alo! poručila majka dečaka (9), koja je u sredu pronašla tela sina i svog bivšeg supruga D. J. (42). Sumnja se da D. J., inače policajac, nije mogao da se pomiri s razvodom od supruge, zbog čega je odlučio da joj se osveti tako što je ubio njihovo dete, a zatim izvršio samoubistvo!

Kako saznajemo, tela dečaka i njegovog oca pronađena su u sredu oko 19 sati u iznajmljenoj kućici na Banovom brdu na Čukarici u Beogradu, nakon što je zabrinuta majka više puta pokušala s njima da stupi u kontakt. Neko je u njeno ime na ulaznim vratima ostavio jezivu poruku ocu u kojoj se navodi da je ona zabrinuta za život sina i da joj se javi.

Komšija: Majka je ušla u kuću, a onda se čuo krik!

U dvorištu zgrade nalazi se kuća u kojoj je živeo otac. U zgradi nisu mnogo znali da kažu, s obzirom na to da u njoj uglavnom žive strani državljani.

- Pažnju mi je privukao zvuk bušilice, pogledao sam u dvorište i primetio muškarca i ženu. Ubrzo je žena ušla u kuću, a onda se čuo krik. Svi smo potreseni ovim što se dogodilo i, priznajem, jako smo iznenađeni. Tog komšiju smo viđali kako šeta sa sinom. Videlo se da o njemu vodi brigu, a dečak je bio lepo vaspitan. Nije se dogodilo da a prođe ulicom a da se ne javi. Iskreno ne znamo koliko su tu živeli jer, koliko smo čuli, oni su se često selili. Majku nismo viđali sve do kobne večeri - rekao je jedan komšija.

Međutim, kako niko na tu poruku nije odgovarao, žena je nekako došla do kuće i zatekla zaključana vrata. Uz pomoć bravara, uspela je da ih obije. Kada je ušla u kuću, ugledala je zastrašujući prizor - mrtvog sina i telo bivšeg muža.

Prema prvim informacijama, sumnja se da je otac brutalno ubio svoje dete, a zatim izvršio samoubistvo. Za sobom je ostavio četiri oproštajna pisma, čiji sadržaj ledi krv u žilama.

- Napisao je čak četiri oproštajna pisma u kojima se svima redom izvinjava i morbidno navodi da je to „morao da uradi“ - navodi izvor.

Otac ubio sina pa sebe na Banovom brdu

Foto: Dejan Briza

 

Kako Alo! saznaje, nesrećna žena je poslednji put videla sina i bivšeg supruga u petak, kada se s njim našla da mu preda dete.

- Navodno, mališan je s ocem trebalo da provede vikend, a posle u ponedeljak da ga vrati majci. Kako se D. J. u dogovoreno vreme nije javljao, majka dečaka je pokušavala da s njim stupi u kontakt, ali on se nije javljao. Inače, ona po razilasku s njima nije znala gde on živi i svaki put kada su se viđali zbog deteta bilo je na javnim mestima i u parkićima. Zbog toga joj je bilo potrebno više vremena da dođe do adrese bivšeg supruga. Zamolila je poznanike da u njeno ime ostave poruku „Javite se svojoj bivšoj ženi, jer je ona zabrinuta za život sina“. Međutim, kako se D. J. nije javljao, a i dalje je bio nedostupan, majka je krenula kod njih - rekao je izvor za Alo!.

Prema rečima našeg sagovornika, majka je tokom uviđaja rekla kolegama da je s bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, ali da joj je uvek bilo čudno što nije znala gde živi.

- Ona je sarađivala koliko je mogla, jer je od prizora doživela šok. Ukazana joj je medicinska pomoć. Međutim, proverom je utvrđeno da između njih nije bilo baš bajno, da su imali ozbiljne probleme zbog kojih ju je on navodno izbegavao - kaže izvor.

Otac ubio sina pa sebe na Banovom brdu

Foto: Dejan Briza

 

Tokom jučerašnjeg dana nesrećna žena od šoka i velike tuge nije bila u stanju da kaže nešto više za medije.

- Ne znam zašto se i šta dogodilo. Znam da mi je sin ubijen. Umesto da dete spremam za školu, ja mu spremam sahranu. Moj sin ništa nije bio kriv i stradao je nedužan. Nemam snage da pričam, nemam snage da živim - rekla je majka, i dodala da je potrebno sačekati kraj istrage.

- Neka kolege obave detaljnu istragu, teško je - rekla je ona u suzama.

Utvrđuju se okolnosti stravične tragedije.

 

OTAC HLADNOKRVNO UBIO DETE, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO NA BANOVOM BRDU Uzeo sina za vikend, izmasakrirao ga iz osvete bivšoj ženi

Privatna arhiva

 

Sina (4) zadavio, ženu izbo, pa presudio sebi pred CZSR

Marko Nikolić iz Beograda pre sedam godina počinio je zločin koji i danas ledi krv u žilama. Dobio je dozvolu Centra za socijalni rad da bude sa svojim detetom. Svog sina (4) je zadavio, a zatim njegovo telo, u vreme kad je trebalo da ga vrati u Centar, bacio pred majku. Tom prilikom je izbo nožem nasmrt i bivšu suprugu, pa čak povredio i neke radnike iz centra. Presudu nije doživeo, jer je izvršio samoubistvo u pritvoru.

 

OTAC HLADNOKRVNO UBIO DETE, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO NA BANOVOM BRDU Uzeo sina za vikend, izmasakrirao ga iz osvete bivšoj ženi

Marko Budimirović/Foto: Facebook

 

Ćerku (2) udavio u kofi s vodom

Vrščani će zauvek pamtiti 24. oktobar 2022, kada je Marko Budimirović zadavio ćerku Petru (2) u kofi vode, a zatim izvršio samoubistvo vešanjem u stanu. Kako smo ranije pisali, to je učinio u inat supruzi Suzani koja ga je ostavila jer je bio nasilan, a prethodno joj je čak poslao poruku kako će ubiti i sebe i dete. Njih dvoje su bili u procesu razvoda. Podsetimo, ovaj zločin je pokrenuo proteste u tom gradu zbog sumnje da postoje propusti u radu Centra za socijalni rad.  

 

U kolima ubio ženu, ćerku i sebe

Tri tela pronađena su 8. avgusta 2012. u automobilu „zastava 128“ niških tablica u okolini Niša. Kako se tada pisalo, otac je ubio ćerku i suprugu, pa potom izvršio samoubistvo. Radi se o Nišliji Radetu Stojevu (44), njegovoj supruzi Aleksandri (33) i ćerki A. S. (16). Kako su naveli lokalni mediji, zločin je prijavio jedan drvoseča koji se zatekao u ovom kraju.

Tragedija se dogodila pored puta u mestu Dabilo, između sela Kamenica i popularnog izletišta Kamenički vis.

Rus koji je počinio masakr

Društvene mreže

 

Rus zaklao ženu, zadavio sina, pa se obesio!

Ruski državljanin Ašok G. (50), njegova supruga Olga G. (51) i njihov sin (9) pronađeni su mrtvi u svom stanu u Pančevu. Sumnja se da je Ašok najpre zaklao ženu, pa zadavio sina, a onda se obesio u stanu.

Kako saznajemo, stravičan prizor zatečen je u noći između ponedeljka i utorka, oko ponoći, u Ulici oslobođenja u pančevačkom naselju Kotež. Policija je s vatrogascima obila vrata stana i zatekla tri tela.

- Ašok je najverovatnije u nervnom rastrojstvu najpre izbo nožem svoju suprugu, a zatim je golim rukama zadavio njihovog zajedničkog sina, a zatim se ubio! Tela žene i deteta pronađena su u velikoj lokvi krvi na podu. Olga je po zanimanju bila neonatolog, dok je Ašok bio uspešan hirurg u Rusiji. U Pančevu su se nastanili prošle godine, bežeći od konflikta u kojem je njihova država s Ukrajinom - navodi izvor blizak istrazi.

Za krvavi pir policija je saznala nakon što je njihova ćerka koja navodno živi u Izraelu digla uzbunu jer joj se nisu javljali 12 sati. Ona je kontaktirala prijatelje u Srbiji, koji su obavestili policiju.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading