DEČAK JE SPECIJALNO OPREMLJENIM PIŠTOLJEM IZVRŠIO STRAVIČNI ZLOČIN Utvrđeno zbog čega je ubica iz "Ribnikara" bio neverovatno precizan
Foto: Alo/Alo!

Dečak-ubica je zločin izvršio pucajući iz oružja koje je uzeo i sefa svog oca a kako se saznaje navodno taj pištolj je posebno opremljen čime garantuje preciznost.

- Pištolj kojim je napravljen masakr imao je neku vrstu tegova ili protivtegova da kada puca nema trzajeva. Ovako opremljenim oružjem se lakše nišani i pogađa meta - navodi dobro obavešteni izvor za Kurir.

Kako se nezvanično saznaje, u pitanju je oružje češke proizvodnje, odnosno "zbrojevka". Dečak-ubica je neposredno pre masakra fotografisao oružje koje je poneo u školu, a na jezivoj fotografiji se vide dva pištolja, municija za njih i četiri molotovljeva koktela.

Sa jednim pištoljem je izvršio zločin, a drugi, kao i molotovljevi kokteli, nađeni su mu u rancu odmah po hapšenju. Prema onome što je rekao policiji, molotovljeve koktele je napravio kako bi ih postavio i zapalio na vratima škole i time onemogućio policiju da uđe pre nego što pobije sve koje je planirao.

Da podsetimo, dečak ubica je 3. maja upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" i sa vrata ubio radnika obezbeđenja, a potom se ustremio na tri devojčice u holu ove obrazovno-vaspitne ustanove.

Svoj krvavi pohod nastavio je u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Tamo je pucao na nastavnicu i učenike, kada je ubio na licu mesta njih petoro i više ranio, a nakon 12 dana, povredama je podlegla još jedna devojčica.

On je ubio ukupno devetoro dece i Dragana Vlahovića, radnika obezbeđenja u školi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading