alo
Foto: Alo/Alo

Telo je pronašao njegov otac pred puta, u samoj blizini trafo stanice, a nadležni sada utvrđuju da li je reč o ubistvu ili samoubistvu, s obzirom na to da je puška pronađena oko 30 metara dalje od njega, sakrivena u grmlju.

- Uskoro će se tačno znati o čemu je reč. Pronađeno telo je bilo sa ogromnom krvavom ranom na glavi koju je napravio jedan metak. Međutim, puška je bila udaljena 30-tak metara od tela, sakrivena. Naložena je obdukcija, a forezničarima su nalođene provere koje će dovesti do istine - saznajemo od nadležnih.

Kako navode, obdukcija će utvrditi blizinu pucanja, što bi dovelo do saznanja da li je li u pitanju ubistvo ili samoubistvo.

- Puška je poslata na DNK analizu da bi se utvrdilo da li je još neko bio u kontaktu sa oružjem. Uzete su takozvane ’parafinske rukavice’ od pokojnika i od njegovog oca. To će pokazati da li je na rukama ostatak baruta koji nije vidljiv bez analiza, a od oca je uzeta i odeća na analizu, ona u kojoj je bio kada je pronašao sina - dodaju nadležni izvori.

Meštani sumnjaju da je možda otac, prilikom pronalaska tela, sam uzeo i sakrio pušku, ne bi li prikrio da mu se sin ubio. Kako kažu, možda je to uradio zbog sramote.

Inače, pokojni lovac N.A. važio je za izuzetno dobrog čoveka koji je voleo da popije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading