''MILORAD NIJE KRIV, KRIV JE NJEGOV UJAK, A JAGODA JE ŽIVA'' Izjava devojke optuženog za ubistvo ujne u Zemunu u sudnici sve šokirala
Alo!/M. Jošida

Međutim, kada je sudija pozvao devojku da uđe u sudnicu kako bi joj saopštio da ona neće svedočiti, ona je izgovorila samo nekoliko reči.

''Milorad nije kriv, kriv je njegov ujak, a ujna Jagoda je živa'', ostavila je bez reči devojka sve prisutne u sudnici. Ovaj, kao ni njen iskaz dat u tužilaštvu, posle odluke suda da ona ne svedoči, neće biti korišćeni kao dokaz.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, devojka za koju je procenjeno da nije u stanju da da iskaz, kobnog dana je navodno sedela i pila kafu sa optuženim, a nakon toga on je, kako se sumnja, ustao i otišao u dvorište u kom je ujna širila veš i ubio je.

Podsetimo, optuženi Marić se tereti da je ujnu više puta ujnu udario u glavu, a potom sam pozvao policiju i rekao šta je uradio. Međutim, kada je patrola došla, odbio je da im otvori vrata, pa je policija morala da upotrebi suzavac i razvali vrata. 

''Posle hapšenja, na saslušanju u tužilaštvu izjavio je da je sa ujakom i ujnom bio u sukobu oko imovine, ali i da "oni imaju mašinu za čitanje misli i da su mu glasovi iz mašine rekli da mora da je ubije", podseća sagovornik Kurira.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading