KAO U ZEMLJU DA JE PROPAO Raspisana poternica za modnim kreatorom Darkom Kostićem
Alo!

 

U sredu je trebalo da bude održano suđenje Darku Kostiću, međutim, on se nije pojavio na zakazanom ročištu. Sudija je najavila da će Kostić na narednom ročištu biti priveden.

Naime, suđenje modnom kreatoru koji se tereti da je 19. aprila prošle godine oštećenog Š. H. vezao u špajzu svog ateljea, nakon čega mu je upućivao pretnje držeći nož, odloženo je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Iako je naloženo da 30. maja bude priveden s obe adrese, odnosno mesta stanovanja i ateljea, Kostić ponovo nije pristupio u sud, te je suđenje zbog toga odloženo. S obzirom na to da nije doneto medicinsko ili neko drugo opravdanje za neprisustvovanje, na osnovu razloga zbog kojeg nije došao na sud biće doneta odluka za raspisivanje poternice za Darkom.

Sudija je navela da za poternicu ima osnova jer je Kostić i ranije tražen, a sam se oglasio nakon raspisivanja potrage. Inače, termin narednog suđenja biće naknadno zakazan. Suđenje je trebalo da počne 9. februara, ali nije održano niti jedno ročište, pa se i dalje čeka na početak sudskog procesa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading