Ubijena devojka u Sloveniji
Foto: Alo/FACEBOOK/PRINTSCREEN

Pre ubistva je navodno došlo do svađe i ona je pretučena, a potom ju je dvadesetogodišnjak zadavio.

Komšinica je slovenačkim medijima ispričala da je u četvrtak oko 23 sata čula vrisku iz susednog stana i da je neko vikao „Pusti me na miru“.

Telo je pronađeno dva dana kasnije.

Slovenački mediji javljaju da je dvadesetogodišnji Lazar Terentić ubio svoju devojku, 27-godišnju Emiliju Mahmutović, i da je dva dana spavao pored njenog tela.

Kako piše 24ur.com, 20-godišnja državljanka Slovenije u prošlosti je više puta lečena zbog nasilja.

Telo je pronađeno u subotu

Ubistvo Srpkinje u Sloveniji

Društvene mreže

 

Darko Nerat, načelnik Odeljenja za opšti kriminal PU Maribor, objasnio je da je u subotu oko 14 časova u stanu u Mariboru pronađen mrtav 27-godišnji državljanin Srbije.

Njen partner je odmah uhapšen.

Kako su dalje utvrdili policijski službenici, osumnjičena i oštećena su se kasno uveče 25. maja ozbiljno posvađale i potukle, a partner ju je navodno nekoliko puta udario u glavu, a zatim zadavio.

Pozvao je majku i rekao da je njegova partnerka dobro, iako su se posvađali

Ubistvo Srpkinje u Sloveniji

Društvene mreže

 

Iste večeri osumnjičeni je pozvao majku i obavestio je da su se on i njegov partner posvađali i potukli. Sledećeg jutra ponovo je pozvao majku i uverio je da je sa njegovom partnerkom sve u redu i da će o incidentu obavestiti njenu rodbinu.

Osumnjičeni je za to vreme otišao u Urgentni centar u mariborskoj bolnici zbog povrede ruke i noge, gde je naveo da je povređen u tuči sa partnerom i udario u ivicu kreveta. U bolnici je dobio medicinsku pomoć i vratio se kući.

Majka je 27. maja pozvala žrtvu, ali njena ćerka nije odgovorila. Ubica ju je pozvao i rekao da spava jer je povređena jer su se posvađali.

Obdukcija koju je naložio dežurni mrtvozornik otkrila je znake davljenja i teške povrede glave. Prema rečima patologa, smrt je nastupila u noći sa 25. na 26. maj. Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji, koji mu je odredio pritvor.

Preti mu kazna od 5 do 15 godina zatvora

Ubijena devojka u Sloveniji

FACEBOOK/PRINTSCREEN

 

Propisana kazna za takvo ubistvo kreće se od pet do 15 godina.

Kako je navela policija, ubica je više puta procesuiran zbog nasilja, 2021. godine zbog osnovane sumnje za nasilje u porodici i lakših telesnih povreda koje je naneo majci. Njemu je 2022. godine suđeno za remećenje javnog reda i mira jer je napao stranog turistu u centru grada. Više puta mu je suđeno zbog posedovanja droge.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading