DETALJI ISTRAGE PUCNJAVE USRED SUBOTICE Uhapšena dvojica osumnjičenih za pokušaj ubistva, pronađen i pištolj kojim je ranjen mladić
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Tada je S.G., koji je inače iz Bečeja, ranjen u butinu i to nakon što su ga napala trojica muškaraca.

POZNANICI RANJENOG MLADIĆA U PUCNJAVI U SUBOTICI U ŠOKU I NEVERICI: ''Svi smo u čudu, ko bi pucao na tako dobrog momka?!''

U međuvremenu policija u Subotici, dan nakon pucnjave, uhapsila je D. L. (30) iz Šapca, a danas i drugog napadača, N. R. (32) iz Beograda, kod koga je nađen pištolj iz koga je ranjen S.G.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, N. R. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti priveden tužiocu kao i ranije uhapšeni D. L.

Osumnjičeni pripadnici obezbeđenja

Kako Informer nezvanično saznaje, N. R. je iz Zemuna, a zajedno sa juče uhapšenim D. L.iz Šapca, radio je na poslovima obezbeđenja.

''Pucano je nasumično na mladića koji im je iz nekog razloga navodno bio sumnjiv, jer je nosio kačket i naočare. Osumnjičeni su policajcima rekli da ne poznaju upucanog mladića'', kaže dobro obavešten izvor.

Upucani mladić uzoran student i sportista

Da podsetimo, u nedelju oko 18 sati je na raskrsnici u centru Subotice, između ulica Maksima Gorkog i Matije Gupca, iz pištolja i kola u pokretu, pucano na dvadesetpetogodišnjaka.

Nakon pucnjave, trojica napadača, pobegla su u nepoznatom pravcu, ostavivši ranjenog muškarca da leži na ulici.

Među građanima koji su S.G. pritekli prvi u pomoć našli su se i mladić i devojka koji su čekali na semaforu. Pomislili su da je mladića udario auto, ali su ubrzo shvatili da je upucan.

''Jedna žena ga je polivala vodom. Mi smo uzeli prvu pomoć iz kola i pokušali smo da mu zaustavimo krvarenje. Bio je ranjen u desnu butinu. Izlazna rana je bila na drugoj strani butine'', rekao je ranije svedok drame i napominje da su policija i ekipa Hitne pomoći brzo stigli na mesto pucnjave.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading