pucnjava u mladenovcu
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nemilosrdan kao avatar! Uroš Blažić (21) iz Dubone kraj Mladenovca, koji je ubio osmoro mladih i ranio 14 meštana u stravičnom masakru, izrešetao je nevine ljude po ulici iz automobila u pokretu ne pokazujući trunku osećanja! Njegovi poznanici otkrivaju sada da je bio opčinjen igricom GTA, poznatoj po surovosti i brutalnom nasilju, koja mu je navodno bila uzor za masakr!

NOVI STRAVIČNI DETALJI MASAKRA KOD MLADENOVCA Uroš rešetao žrtve po ugledu na igricu GTA!

Društvene mreže

 

Srbija je još u šoku zbog dva masakra koja su se dogodila u školi na Vračaru i okolini Mladenovca. Uroš Blažić je seo u svoj automobil i sejao smrt u selima Malo Orašje i Dubona. Na mlade je pucao iz vozila u pokretu, a zatim je oteo taksi vozilo i s bombom u ruci držao kao taoce vozača i mladu trudnicu. Blažić je hladnokrvno ubio osmoro mladih, među kojima su čak rođeni brat i sestra, a zatim ranio 14 meštana.

NOVI STRAVIČNI DETALJI MASAKRA KOD MLADENOVCA Uroš rešetao žrtve po ugledu na igricu GTA!

Foto: Printscreen/instagram

 

Orgijao sa zadrugarkom!

Posle masakra, Uroš Blažić je u žižu javnosti dospeo zbog još jedne stvari. Na društvenim mrežama procurile su fotografije na kojima on orgija sa starletom i učesnicom Zadruge Deniz Dejm. S njima je bio i drugi rijaliti učesnik Filip Car, koji je sve to navodno zabeležio telefonom.

- Orgijala sam s Urošem i Filipom Carem tu noć, bila sam pijana i pod velikom dozom narkotika. Ničeg se ne sećam i ne mogu više ništa da komentarišem. Potresena sam situacijom koja se desila u školi preko puta moje zgrade i sada ovim zločinom - rekla je Deniz ranije za medije. 

Prema rečima meštana i poznanika, Uroš Blažić je odranije poznat kao bahat i problematičan mladić, a odavno je činio krivična dela. Kako smo ranije saznali, Blažić je voleo po selu da divlja na motoru, navodno je čak maltretirao životinje i pucao na njih, a nedavno su isplivale i fotografije na kojima orgija s poznatom rijaliti učesnicom Deniz Dejm.

NOVI STRAVIČNI DETALJI MASAKRA KOD MLADENOVCA Uroš rešetao žrtve po ugledu na igricu GTA!

Društvene mreže

 

Jedan od poznanika za Alo! tvrdi da je Uroš oduvek bio čudan, ćutljiv i na neki način asocijalan. Kaže da je monstrum bio fasciniran jednom nasilnom igricom, zbog čega mnogi veruju da mu je ona bila uzor kada je poput avatara iz igre hladnokrvno sejao smrt iz automobila. 

- Nije imao prave prijatelje, niti je bio druželjubiv. Bio je tu uvek prisutan, ali funkcionisao je po principu sam za sebe. Voleo je da se bahati, da pijanči, da se pobije, a nije bio naročito rečit. Hvalio se da se druži s poznatima i da je sa nekima od njih čak bio u šemi - navodi poznanik, i dodaje:

Taksista otkriva kako je sprečen još veći masakr

Oko 50 svedoka masakra u Mladenovcu trebalo bi ovih dana da bude saslušano pred Višim javnom tužilaštvom u Smederevu. Kako smo ranije pisali, saslušanja su počela još prošle srede, a trebalo bi da se nastave danas. Uskoro će svoj iskaz da daju i njegovi taoci - trudnica i vozač taksija, koji bi trebalo da otkrije kako je ubedio Blažića da ne ubije i njih, što je navodno planirao.

- Kao i mnogi danas, i on je bio ljubitelj video-igrica i najviše je bio opčinjen GTA. U toj igrici birate svog avatara, koji pravi haos po gradu, otima vozila od taksista, puca nasumično na ljude, ubija policajce... U igrici „junak“ izgovara: „Jebeni policajci, sve ću da vas pobijem!“ A to je uradio upravo i Uroš. Ubijao je nasumično, stradao je jedan mladi policajac, a na kraju je i oteo taksi! - kaže ovaj poznanik koji je želeo da ostane anoniman iz bezbednosnih razloga i zbog bliskosti s Uroševom porodicom.   

NOVI STRAVIČNI DETALJI MASAKRA KOD MLADENOVCA Uroš rešetao žrtve po ugledu na igricu GTA!

Društvene mreže

 

Inače, igrica GTA (Grand Theft Auto) je jedna od najpoznatijih igrica današnjice, a ono što posebno zabrinjava jeste njena naročita popularnost među mlađom populacijom. Poznata je po nasilju i brutalnosti, a igrač bude nagrađivan poenima što je okrutniji ili počini više štete i ubistava. Odlika te igrice je upravo nagrađivanje za činjenje što više krivičnih dela.

Ono što je podiglo prašinu u javnosti jeste i to što je igrač u jednom nastavku igrice dobio i novu mogućnost, a to je da - siluje! Vaš avatar može da siluje drugog i za to možete biti nagrađeni dodatnim poenima.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading