ONI SU NAJTRAŽENIJI BEGUNCI Potrraga za Zvicerom i Ljubom Milovićem
Foto: Alo/Foto: Printscreen/SKY

- Potraga za njima, ali i službenicima crnogorske Uprave policije i članovima kriminalne organizacije, koju su kako veruje Specijalno državno tužilaštvo formirali Milović i Zvicer, prioritet su u radu NCB Interpola Podgorica koji svakodnevno preko kanala Interpola razmenjuje podatke sa međunarodnim službama - pišu podgoričke Vijesti.

Ipak, Zvicer već više od dve godine uspešno izbegava da mu stave lisice na ruke.

- I pre nego što su za njim raspisane poternice Zvicer je utočišta za sebe i porodicu nalazio u inostranstvu, ali nije uspeo da se sakrije od neprijatelje, i tako je u Ukrajini u maju 2020. jedva preživeo atentat - podseća izvor:

- Posle toga Zvicerova lokacija bila je poznata u februaru 2021, kad je boravio u Kotoru, gde su mu Veljko Belivuk i Marko Miljković, vođe beogradske ćelije kavačkog klana, iz Beograda došli na babine. Posle toga se spekulisalo da je u Panami, pošto se pojavila informacija da je ubijen krajem septembra prošle godine u toj latinoameričkoj državi, što je odmah demantovao njegov advokat.

ONI SU NAJTRAŽENIJI BEGUNCI Potrraga za Zvicerom i Ljubom Milovićem

Screenshot/Libertas/SKY aplikacija

 

Prema rečima načelnice Uprave policije u Crnog Gori, Gordane Milutinović, traganje za visokopozicioniranim članovima organizovanih kriminalnih grupa su svakako prioritet u radu Interpola Podgorica i policije.

- S obzirom na to da članovi organizovanih kriminalnih grupa raspolažu dobro razgranatom mrežom kontakata, logistikom za skrivanje, koju im pružaju kriminalne organizacije, ali i značajnim novčanim sredstvima, rad na ovim predmetima zahteva temeljan i sistematičan pristup, pa se u tim predmetima tako i postupa - kaže Milutinović, a prenose Vijesti.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading