POLICAJAC UBICA POBEGAO IZ SRBIJE U GEPEKU Alo! otkriva detalje hapšenja u BiH zbog zločina u Priboju!
Foto: Printscreen

Igor A. (28), pripadnik Interventne jedinice policije, koji je osumnjičen za ubistvo Ervina Ć. (35) u noći između 20. i 21. maja u kafiću u centru Priboja, uhapšen je juče u Trebinju posle šest dana skrivanja.

Akciju su sproveli pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije u saradnji sa kolegama iz Republike Srpske. Oni su nakon šestodnevne potrage uspeli da ga lociraju i stave mu lisice.

POLICAJAC UBICA POBEGAO IZ SRBIJE U GEPEKU Alo! otkriva detalje hapšenja u BiH zbog zločina u Priboju!

Društvene mreže

 

Kako Alo! saznaje, on je posle zločina navodno pobegao uz nečiju pomoć, i to u gepeku automobila.

- Osumnjičeni je najpre pozvao oca, inače bivšeg policajca, devojku, aktivnu pripadnicu granične policije, i jednog rođaka. Oni su, sumnja se, iskoristili svoja poznanstva kako bi mu omogućili da pređe granicu. Osoba koja ga je vozila strpala ga je u gepek automobila kako bi olakšali akciju transporta. Budući da su svi bivši ili aktivini policajci, granični policajac nije detaljno pregledao vozilo. Takođe, sumnja se da su mu potom omogućili i dalje kretanje u Trebinju - navodi naš izvor.

Policajac je po dolasku u Republiku Srpsku, navodno, iznajmio jedan apartman.

POLICAJAC UBICA POBEGAO IZ SRBIJE U GEPEKU Alo! otkriva detalje hapšenja u BiH zbog zločina u Priboju!

Društvene mreže

 

- Tada su se njegovi pomagači vratili u Priboj, gde su uhapšeni - dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, policajac je osumnjičen da je u kafiću tri puta udario u glavu Ervina Ć., koji je potom pao i udario glavom o šank. On je potom hitno prevezen u bolnicu, ali je preminuo usled krvarenja na mozgu izazvanim pucanjem velikog krvnog suda.

Pregledom snimaka sa kamera za video-nadzor u lokalu, utvrđeno je da je između osumnjičenog i žrtve najpre izbila svađa, a potom i fizički sukob.

Na večni počinak uz
suze sestara i rođaka

Zbog smrti Ervina Ć. u Priboju je 23. maja proglašen dan žalosti. Baš na taj dan on je i sahranjen. Inače, Ervin je živeo sam jer su mu preminuli roditelji, a njega su na večni put ispratili rođene sestre, stričevi i ostala rodbina. U Priboju su svi za njega imali samo reči hvale, navodeći da je bio miran, pristojan i mladić za primer. Ervin  je radio na Zlatiboru i planirao je da otputuje u Nemačku kod prijatelja u potrazi za poslom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading