GOVORIO ZA SEBE DA JE VIDOVNJAK, MALOLETNICAMA RADIO JEZIVE STVARI Pedofil bez obe noge osuđen na 15 godina robije
Foto: RINA

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog interesa maloletnica.

''Optuženi je proglašen krivim za dva krivična dela obljuba deteta u produženom trajanju i krivično delo polno uznemiravanje nakon čega mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od 15 godina. U kaznu će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru koji mu je produžen do upućivanja na izdržavanje kazne'', rekao je portparol Višeg suda u Nišu Miško Radivojević.

OTAC K. K. HAPŠEN U AKCIJI ''SABLJA'' Ovaj trag je 2003. policijske istražitelje doveo do uglednog beogradskog doktora

Kako su mediji već pisali, Dragoljub se teretio da je zastrašivanjem zloupotrebio maloletnice.

''Devojčicama je govorio da, ako ga ne slušaju i ne rade sve što kaže, da će im umreti roditelji, jer on zna vradžbine kojima to može da učini. Deci bi pričao da ne smeju nikome da govore ništa o tome šta se dešava u njegovoj kući. Klupko je počelo da se odmotava kada se jedna devojčica poverila'', ispričao je ranije izvor medija, posle hapšenja Dragoljuba M.

mup

Foto: RINA

 

Meštani Čamurlije nakon njegovog hapšenja, nisu imali lepe reči za osuđenog pedofila.

''On nije sposoban da te stigne da te juri, ali je navlačio decu pričom. Pretpostavljam da im je gledao u karte ili im je vračao, to su deca, povodljiva. Tako je stupao u kontakt. Nije prvi put da uznemirava decu. Već 20 godina ima slučajeva da uznemirava decu, ali nikome nije stao na žulj, kao sada. Dešavalo se i da muževi odu na posao, a on zove žene telefonom. Ili dobacuje ženama koje prolaze niz ulicu, da im daje pare...'', ispričale su ranije komšije.

GOVORIO ZA SEBE DA JE VIDOVNJAK, MALOLETNICAMA RADIO JEZIVE STVARI Pedofil bez obe noge osuđen na 15 godina robije

Foto: MUP Srbije

 

 

Izazivao sažaljenje, pa to zloupotrebljavao

Komšije iz sela kažu da je on zloupotrebljavao svoje zdravstveno stanje kako bi izazvao sažaljenje.

''Mnogi su ga sažaljevali jer nema noge, a on je to koristio. Možda i nije mogao fizički da siluje decu, ali ne mora direktno da ima odnos sa detetom, možda ih je na drugi način upropašćavao, dodirivao rukom...'', ispričala je jedna od komšinica.

Jedino ga žena branila

Jedina koja je pokušala da odbrani Dragoljuba posle hapšenja bila je njegova supruga M.M. koja je rekla da je on težak invalid, da jedva može i u toalet da ide, da su u braku više od 40 godina i da ona zna da on nije sposoban da počini takve stvari.

No, na suđenju su izvedenim dokazima potvrđeni elementi krivičnog dela koje je Dragoljubu stavljeno na teret pa mu je izrečena kazna od 15 godina zatvora u koju će mi biti uračunato vreme provedeno u pritvoru.

Presuda je nepravosnažna i okrivljeni na nju ima pravo žalbe u zakonskom roku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading