NA KOSOVU ''PAO'' ODBEGLI PRIPADNIK KAVAČKOG KLANA Uhapšeni se sumnjiči da je učestvovao u likvidaciji ''Škaljarca'' na KiM
Foto: Printscreen

Odbegli pripadnik kavačkog klana S.J. uhapšen je zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu u škaljarca Nikole Stanišića na Kosovu, javljaju Vijesti.

OTAC K. K. HAPŠEN U AKCIJI ''SABLJA'' Ovaj trag je 2003. policijske istražitelje doveo do uglednog beogradskog doktora

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da je Jurišević uhapšen na Kosovu, nakon višemesečne intezivne i kontinuirane razmene operativnih podataka: "sprovedene između nadležne jedinice Sektora za borbu protiv kriminala Uprave policije sa nadležnim službama Kosova, a u okviru ciljane potrage".

"On se na teritoriji Kosova skrivao pod lažnim identitetom. S.J. je u operativnim evidencijama Uprave policije važi za pripadnika jedne organizovane kriminalne grupe. On je lišen slobode po međunarodnoj poternici Crne Gore, raspisanoj od strane NCB Interpol Podgorica, a radi obezbeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred pravosudnim organima naše države zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije i krivičnog dela teško ubistvo", saopštili su iz policije.

Precizirali su da Juriševića sumnjiče da je zajedno sa drugim osobama tokom 2020. godine postao član kriminalne organizacije koja je, shodno kriminalnom planu, planirala ubistvo Stanišića.

"Te da je učestvovao u radnjama koje su prethodile lišenju života N.S. kao i uklanjanju tragova ovog krivičnog dela nakon što je N.S. lišen života", kažu iz UP.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Marina

24.05.2023 21:16

Još jedna uspešna akcija naše policije. Bravo!

Ana

24.05.2023 21:16

Strasno oho je strasno kakvo je vreme doslo

Ana

24.05.2023 21:18

Skaljarci padaju jedan po jedan, a kriminalu dolazi kraj!

Vera

24.05.2023 21:22

Nasa policija svoj posao kako treba i sve pohvale.

Nena

24.05.2023 21:25

Nasa policija je odradila ovaj posao kako treba.