kecamanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Prema prvim saznanjima, svestan je da su životi članova njegove porodice upropašćeni. Monstruozni dečak je 3. maja upao u svoju školu u beogradskoj opštini Vračar i nasumičnom pucnjavom iz pištolja ubio radnika obezbeđenja i dežurnu učenicu, a onda još sedmoro đaka iz svog odeljenja. Ranio je učiteljicu istorije i još petoro učenika, od kojih je jedna devojčica posle 12 dana preminula.

K.K. je masakr počinio pištoljem CZ šedou iako je sa sobom poneo i ruger MK. To oružje je u posedu njegovog oca, koji za njih ima dozvolu, ali se nalazilo u nepravilno obezbeđenom metalnom sefu u ormaru, koji se nalazi u predsoblju stana.

Prema  saznanjima medija, Vladimir je u pritvorskoj jedinici pao u totalni očaj i jedino što uspe da progovori je vezano za tragediju koju je počinio njegov sin.

- Nadležni u Centralnom zatvoru svesni su da je K. K. otac u veoma teškom stanju i drže ga pod većom prismotrom nego druge pritvorenike. Vladimir po ceo dan sedi u ćeliji i skrhano zuri u pod, kao da konstantno vrti scene masovnog ubistva svog sina u školi i sve dublje tone u očajanje. Kad god nešto uspe da izusti tada promrmlja sebi u bradu: "Sine, šta uradi, upropasti nam živote. Šta ćemo sad? Nema nam više života. Nema više ničega. Prokleta streljana i pištolji..." - ponavlja Vladimir iz dana u dan, opisuje  izvor medija blizak slučaju.

ŠTA URADI, SVIMA UNIŠTI ŽIVOTE: Otac dečaka-ubice očajan iza rešetaka

Alo!

 

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je po službenoj dužnosti pokrenulo istragu o K.K. majci Miljani K. da bi se utvrdilo da li postoje elementi krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice dečaka i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading