DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U LAZAREVCU Roditelji i komšije u šoku - devojčica koja je sebi oduzela život uvek bila vesela i odličan đak
Foto: Alo/Foto: Alo!

Devojčica (12) obesila se u kupatilu u porodičnoj kući. Pronašao je njen otac koji je odmah poznavao Hitnu pomoć u nadi da če biti spasa, ali je ubrzo prijavljeno policiji da je maloletnica izvršila samoubistvo.

PORODIČNA TRAGEDIJA U LAZAREVCU Devojčica izvršila samoubistvo, otac je pronašao u kupatilu

Lekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju na licu mesta, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

Kako komšije nesrećne porodice navode, potpuno im je nejasno zbog čega se sve desilo, kada je devojcica odrastala u normalnoj porodici, a i uvek im je delovala veselo.

Sinoć kada smo saznali potpuno smo se svi potresli. Svaki dan prođe pored mog posla i uredno mi se javi i nasmeje. Meni je uvek bila preslatka jer je delovala jako veselo - priča jedna od komšinica i dodaje:

- Oni su jako fina porodica, njena majka radi u lokalu iznad mene i veoma smo bliske. Oni su ljudi u šoku, devojčica nikada nije davala znake depresije ili da je neko maltretira u skoli i slično.

Prema rečima ostalih komšija, niko sada ne može da kaže šta se desilo sa devojčicom, ali im ne deluje kao neko ko bi potpao pod uticaj društvenih mreža ili bilo koje vrste zadirkivanja i nagovaranja.

Kako saznaje beogradski portal, devojčica je odrastala u četvoročlanoj porodici koju svi u komšiluku karakterišu kao jako finu.

''Ne verujem da je bila maltretirana u školi jer bi to verovatno u nekom momentu prijavila roditeljima, a oni od sinoć ne mogu da se sastave jer nisu imali pojma da bi ovo mogla da uradi. Totalno su skrhani. Bila je jako slatka,nasmejana, uvek je pazila na svog mlađeg brata. Greota stvarno očigledno uopšte ne poznajemo svoju decu sudeći po situacijama koje nam se u poslednje vreme dešavaju'', govori njihova druga komšinica za Kurir.

Podsetimo, devojčica je navodno donela stolicu i kanap u kupatilo i oduzela sebi život vešanjem. Na licu mesta nije pronađeno nikakvo oproštajno pismo.

''Uviđaj je odmah obavljen, a telo devojčice odneto na obdukciju kako bi se utvrdilo da li je možda pre toga nešto konzumirala'', kaže izvor medija iz istrage.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading